Zsarolással szerzett 1000 forintot

Zsarolással szerzett 1000 forintot

Zsarolással szerzett 1000 forintot

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Z. 26 éves érpataki lakos ellen.

Hírdetés

A nyomozás adatai szerint a férfi Nyíregyházán, az autóbusz-állomáson szólított meg egy 16 éves fiút 2019. június 4-én, 17 óra 30 perckor. Pénzt kért a fiataltól, aki közölte, hogy nincs nála, nem tud adni.

K. Z. ezt nem fogadta el és követelte, hogy vegye elő a pénztárcáját és mutassa is meg annak tartalmát. A fiú engedelmeskedett és a kinyitott pénztárcájából 20 forintot át is adott. Az aprópénz kevésnek bizonyult és a férfi a pénztárca másik rekeszében lévő 1000 forintos bankjegyet is akarta. A fiú összezárta a tárcáját, de erre a férfi azzal fenyegette, hogy megveri, amit az ökölbe szorított kezeivel nyomatékosított.

K. Z. miután megkapta a bankjegyet távozott a helyszínről, de a rendőrök azonosították és rövid időn belül, még Nyíregyháza területén elfogták.

A rendőrök a gyanúsítottat kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.   


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »