Robbanó palesztin zászló sebesített meg egy zsidó telepest Ciszjordániában

Robbanó palesztin zászló sebesített meg egy zsidó telepest Ciszjordániában

Zsidó telepes, neje és gyermeke autózott a Rámalláh közeli El-Mogajjer palesztin falu mellett a megszállt Ciszjordániában. Az út mentén megpillantottak egy lengedező palesztin zászlót, mire a kiválasztott megállt, s kiszállt az autóból, hogy eltávolítsa a „csúf rongyot”. Odaért a botra felvont zászlóhoz, indulatosan belerúgott, mire működésbe lépett a robbanószerkezet. A zsidó telepes „hőstettét” az anyósülésen maradt asszony videóra vette és kommentálta – írja a Londonban megjelenő El-Kudsz el-Arabi (Arab Jeruzsálem) honlapja.

A megszállt Ciszjordániában vasárnap délelőtt megsebesült egy 25 éves zsidó telepes, aki megpróbált eltávolítani egy földbe szúrt boton lengedező palesztin zászlót. Az eset a Rámalláh városától mintegy 30 kilométerre északkeletre levő El-Mogajjer palesztin falu (قرية المغير) határában történt, amikor egy zsidó telepes feleségével és gyermekével a 458-as úton északi irányba tartott, s az út mentén megpillantotta a palesztin zászlót. A zsidó telepes, fején kipával, oldalán marokfegyverrel kiszállt a kocsiból, hogy eltávolítsa a palesztin zászlót. A kocsiban maradt asszony meg az anyósülésről videózta, örökítette meg férje „hazafias hőstettét”.

Hírdetés

A zsidó telepes asszony a videófelvétel közben kommentálta is a látottakat, s innentől átadjuk a szót ennek a felsőbbrendűségi gőgtől áthatott zsidó nőnek. Miközben férje közeledett az út mentén kitett palesztin zászló felé, ezt mondta:

Eltávolítjuk ezt a rongyot, ezt a nem létező államnak a csúf rongyát. Jaj de undorító! Köztünk élnek (és ezt teszik). Hihetetlen! (itt bekövetkezik a robbanás). Ez egyszerűen egy zsákba tett akna (sic!), vagy valami ilyesmi. Ezt nem hiszem el! (ekkor a nő felsikolt az autóban levő gyermekkel együtt).

Egy megjegyzés: A zsidó telepes nő azt mondja, hogy „köztünk élnek”, mármint az őshonos palesztinok. Szerinte nem a zsidó telepesek élnek az általuk megszállt, a palesztinoktól elrabolt területen az erőteljes zsidótelepítés ellenére is még többségi palesztinok között, hanem a megrabolt, saját szülőföldjükön kisemmizett őslakosok élnek a zsidók között. Ez a gőgös zsidó megnyilatkozás emlékeztet bennünket a magyarokat ősi földjükön lebozgorozó oláhok arcátlanságára.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https://www.facebook.com/AJA.Palestine/videos/1614494269297650/&width=480&show_text=false&height=600&appId

Amint a videón is láthatjuk, a zsidó telepes férfi határozott léptekkel közelít a palesztin zászlóhoz, belerúg, mire működésbe lép a robbanószerkezet. Igaz vagy nem igaz, de az izraeli hírek arról szólnak, hogy a férfi csak könnyebb sérülést szenvedett a robbanás következtében. Mindenesetre a robbanás pillanata után a zsidó telepest már nem lehet látni a videóklipen. Az izraeli hadsereg hajtóvadászatot indított a robbanószerkezetet elhelyező vagy elhelyezők kézre kerítésére.

Hering J. – Kuruc.info 


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »