Kövess minket Telegramon!

Kövess minket Telegramon!

Csatlakozz a Telegram csatornánkhoz!

Miért?

Évek óta elszenvedjük a különböző közösségi platformokon a cenzúrát, az elhalgatást és számtalan szerkesztőnk fiókja került időleges, vagy végleges tiltás alá. Ezért eldöntöttük, hogy változtatni kell a közösségi médiában folytatott tevékenységünkön. Ennek egyik, számotokra is látható jele volt, az oldalon még mindig futó Értesítések kérése felugró ablak, amelyen keresztül közvetlenül kaphatjátok a szerkesztők által fontosnak ítélt hírekről értesítést mobil eszközökre, vagy böngészőkbe. Ez egy remek technika lenne, és a relatíve magas feliratkozási hajlandóság ellenére sem sikerült kiváltani vele a korábbi funkciót, mivel az átkattintási arány a platform sajátosságai miatt alacsony.

Ezért döntöttük el, hogy számos jobboldali / konzervatív / patrióta szervezet mellett elindítjuk a Telegram csatornánkat: amelyet itt érhettek el:

https://t.me/nemzeti

Hogyan?

A Telegram eredetileg egy titkosított üzenetküldő szolgáltatás, amivel ugyanúgy lehet csevegni egymással, mint bármelyik a népszerű üzenetküldő alkalmazással (WhatsApp, Facebook Messenger, Viber), ami működik minden mobil eszközön és természetesen asztali gépeken is de, amiért számunkra érdekes, hogy nyújt egy olyan közösségi üzenetküldési folyam jellegű szolgáltatást, amire nekünk szükségünk van. Vagyis létrehozható egy kommunikációs csatorna, amelyhez bárki, aki használja az alkalmazást csatlakozhat és olvashatja az oda beküldött üzeneteinket.

Ez nem annyira közösségi mint a Facebook, ugyanis nincs hozzászólási lehetőség, de ez a továbbiakban is elérhető a cikkeink alatt, így a véleményeket egy helyen lehet tartani.

Milyen a társaság?

Megéri követni minket Telegramon, de, hogy ne csak magunkat reklámozzuk, néhányan akiknek van csatornája ezen a platformon:

Trónus
Toroczkai László
Identitás Generáció
Légió Hungária
Vadhajtások