Rólunk

2011. decemberében megszűnt a kedvenc híroldalunk az althir.org, ezért az oldalunk első verzióját pár nap alatt dobtuk össze, ekkor még csak azért, hogy a saját magunk számára pótoljuk a hiányt.

Január folyamán több oldal is lehozta az indulásunk hírét, így a kuruc.info és Nemzeti Internet Figyelő is. Ekkor kezdtek nagy számban látogatók érkezni hozzánk. A megnövekedett igényeknek megfelelően alakítottuk, és a mai napig is alakítjuk az oldalunkat. A változás ezen a fronton folyamatos.

A látogatóink szemmel láthatóan is értékelik az erőfeszítéseinket, így fordulhatott elő, hogy az egyik leglátogatottabb nemzeti oldallá nőttük ki magunkat, az elmúlt 9 év alatt.

Alapelvünk az objektivitás, és valamennyi (akár egymással ellentétes) álláspont bemutatása. Megvetjük a személyeskedő támadásokat, az elfogultságot, a részrehajlást és a politikai korrektség álszentségét. Be kell mutatni a jót és a rosszat is egyaránt. Nem hiszünk a tabukban, a szent tehenekben és megvásárolhatók sem vagyunk.

Kellemes olvasgatást kívánunk, és reméljük, hogy olyan szeretettel fogjátok olvasni, amilyen szeretettel szerkesztjük.

Feljelentgetéseket irogatni pedig nincs értelme, a szervereink felhőben futnak, nem Magyarországról, reverz proxy mögül. Inkább vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és írjatok normális hangnemben, valószínűleg segíteni fogunk.