“Vírusként terjed az interneten egy új feminista himnusz” – Hazudta híranyagában az Euronews

Az Euronews magyar nyelvű híroldala egyik híranyagában egy videofelvételt linkel, amelyet egy chilei femista szervezet adott közre flashmobjáról és amelyben ellenszenves feminista tüntetők a közönség felé erőszakosan mutogatva, hadonászva, magukat feltűnő csípőmozgással mórikálva, és más hülyemozgással feltűnést keltve nemi erőszakolónak és macsó elnyomónak nevezik a férfiakat.

Hírdetés

Az Euronews szerint az “új feminista himnusz”, amelyet Chilén kívül Európában is több helyen előadtak “vírusként terjed”. Ezzel szemben az igazság az, hogy az eredeti felvételt kevesebb, mint hatszázezren, még a másodprodukciókat Párizsban és Berlinben egyenként tíz-húsz ezren tekintették meg. Tehát nézettségét tekintve a “vírusként terjedő feminista himnuszt” még egy olyan csapnivalóan silány, negyedrendű “sláger”, mint a kicsike hazánkban szárnyra kapott “Buli, buli” is hozzávetőleg hússzoros nézőszámmal veri meg a YoutTube videómegosztón. Az Euronews szemmel láthatóan annyira mélyen elkötelezettje a feminizmusnak és annyira szeretnék hype-olni az egész férfinemet egyöntetűen sztereotipizáló, mocskoló, férfigyűlölő feminista himnuszt, hogy még arról is hazug módon megfeledkeztek, hogy mit is lehetne valójában virális terjedésnek nevezni. Ezzel a teljesítménnyel egy szempillantás alatt az álhírgyártó ügynökségek élmezőnyébe verekedték magukat.

Az “új feminista himnusz” legnagyobb sikerének az tekinthető, hogy egy mexikói focicsapat, a Club America 17 öltözőjében pár félmeztelen utánpótlás focista srác parodizálta a “femista himnuszt”, aminek eredményeként a feministák őrjöngve bocsánatkérést követeltek, és talán jóformán még tálcán a srácok fejét is. A parodisták egyébként semmit sem tettek, csak pontosan előadták a hülyemozgásos koreográfiát, és ha ez annyira “botrányos”, akkor az csak azt jelentheti, hogy már az eredeti produkció is önmaga paródiája. Ennek ellenére a futballklub vezetői vizsgálatot indítottak, és megígérték: megbüntetik fiatal játékosaikat.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »