VIDEÓ: Játékpisztollyal rabolt ki két diák egy benzinkutat Nagysurányban

VIDEÓ: Játékpisztollyal rabolt ki két diák egy benzinkutat Nagysurányban

Az érsekújvári rendőröknek sikerült kézre keríteniük két férfit, akiket egy benzinkút kirablásával gyanúsítanak. A rablásra pénteken, október 19-én, hajnali 3-kor került sor az érsekújvári járásbeli Nagysurányban.

Egy ismeretlen férfi a fejére húzott kapucnival, fegyverrel a kezében ment be a benzinkútra, majd pénzt és cigarettát követelt az ottani alkalmazottól. A nő 655 euró készpénzt adott át a támadónak. Minderről Božena Bruchterová, a nyitrai kerületi rendőrkapitányság szóvivője tájékoztatott hétfőn. A rablás következtében a benzinkutat ért kár összege csaknem 720 euró.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal intenzív nyomozásba kezdtek, amelynek köszönhetően a két gyanúsítottat már másnap sikerült kézre keríteni.

Hírdetés

 

A vizsgálat eddigi eredménye szerint egy 17 éves fiatal hajtotta végre a rablást. Egy évvel idősebb barátja a benzinkút előtt várta őt, szemmel tartva a környéket. A rablást követően elosztották egymás között a szerzett készpénzt és a cigarettát.

A rendőrök a rabolt pénz és cigaretta egy részét megtalálták és lefoglalták. A kihallgatások során kiderült, hogy az elkövetők valószínűleg egy műanyag játékpisztolyt használtak a rabláshoz.

A bűnügyi rendőrség nyomozója a két nagysurányi diák ellen rablás ügyében indított eljárást, és indítványozta előzetes letartóztatásukat.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »