Transzvesztiták olvastak mesét a gyerekeknek egy amerikai könyvtárban – ez az abszolút mocsár

Transzvesztiták olvastak mesét a gyerekeknek egy amerikai könyvtárban – ez az abszolút mocsár

A texasi Dallasban két drag queen látogatott el a Grauwyler Park Branch könyvtárba, ahol mesét is olvastak a gyerekeknek. Több mint 50 szülő vitte el a gyerekét az eseményre, ahol Cassie Nova és Jenna Skyy voltak a vendégek. Egyikük a „Milyen színű az alsóneműd?” és a „Macskám Jack” című könyvekből olvasott fel. Természetesen több szülő demonstrált a rendezvény miatt, mivel nem tartották elfogadhatónak, hogy drag queenekkel érzékenyítsék és szexualizálják a gyerekeiket.

A könyvtárhoz több mint 700 hívás, 250 e-mail és megszámolhatatlan mennyiségű panasz érkezett be a közösségi médián keresztül.

Hírdetés

Az igazgató azonban ezt nem vette figyelembe, mert szerinte aki kifogásolta Cassie Nova és Jenna Skyy személyét, az 17 további egy időben zajló felolvasóprogram közül választhatott, ezért mindenki megtalálhatta a neki megfelelő eseményt.

Természetesen több szülő demonstrált a rendezvény miatt, mivel nem tartották elfogadhatónak, hogy drag queenekkel érzékenyítsék és szexualizálják a gyerekeiket. A felolvasó programon egyébként olyan színezőt is kaptak a gyerekek, amelyeken a két drag queent kellett kiszinezniük.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »