Súlyos baleset történt Kassa közelében

Súlyos baleset történt Kassa közelében

KASSA. Frontálisan ütközött egy Renault Master kisteherautó egy Suzuki Ignisszel szombaton reggel Kassa Saca városrészében. A balesetben heten megsérültek, közülük négyen súlyosan.

A karambol szombaton reggel, 06.30 körül történt. Egy Renault Master frontálisan ütközött egy Suzuki Ignisszel.

„Egy kisteherautó balesetét jelezték nekünk, amelyben az elsődleges információk szerint kilenc személy utazott. Egy személyautó ütközött vele. A helyszínre érkezés után elláttuk a sérülteket, segítettük a forgalom irányítását és biztosítottuk a baleset helyszínét” – tájékoztatott Roman Keruž, a kassai tűzoltók műveleti tisztje.

A Sme napilap információi szerint a magyar rendszámú kisteherautó Ukrajnába tartott. Egy magyar sofőr vezette, ukrán utasokat szállított. Eddig ismeretlen okok miatt a kisteherautó sofőrje áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a Suzukival.

Hat rohammentő érkezett a helyszínre, egy további mentőautót a tűzoltók küldtek. „Mindkét sofőrnek segítettünk, akik bent ragadtak az autóban, ki kellett szabadítanunk őket. Ezt követően megkapták a szükséges elsősegélyt” – tette hozzá Keruž.

Hét személy sérült meg

A mentőautók fokozatosan kórházba szállították a sérülteket. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint négy súlyos sérült van köztük.

A mentők még a helyszínen vannak, a tűzoltók speciális gépjárművet hoznak a baleset helyszínére, hogy a felfordult Suzukit vissza tudják fordítani.

A baleset okát és körülményeit a rendőrség vizsgálja.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »