„Segítünk indítani!” – Határon átnyúló program fiataloknak

„Segítünk indítani!” – Határon átnyúló program fiataloknak

A „Segítünk indítani!” a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány saját kezdeményezésű, határon is átnyúló programsorozata fiataloknak,  ahol az érdeklődők magyar nyelven és ingyenesen hallgathatnak előadásokat az online marketing világáról.

Ez egy fontos téma, hiszen bármely üzlet csak jó marketinggel lehet sikeres, amihez az online felület az internet világában hasznos eszköz.

A program egyaránt szól azoknak, akik még vállalkozásuk indítása előtt állnak, illetve azoknak is, akik már meglévő vállalkozásukhoz szeretnének segítséget kapni, de olyanoknak is hasznos lehet, akiket egyszerűen csak érdekel az online marketing, és később tudják azt alkalmazni munkájuk során. Fontos a fiatalokban tudatosítani a sikeres marketing eszközeit és a sikerorientált gondolkodást.

A kezdeményezés fő eleme az előadássorozat, amelynek keretein belül az előadók hasznos tanácsokkal látják el az online világra nyitott fiatalokat. Honlapunkon megtalálhatóak az előadások időpontjai, melyekre várunk minden érdeklődőt.

Az előadások online is megtekinthetőek honlapunkon. Ezen felül az előadóhoz további kérdésekkel is fordulhatnak az érdeklődők, Skype konzultáció keretében, melyre szintén ezen a linken lehet jelentkezni.

/x/


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »