Parászka Boróka és a zászló melletti lobogás pozitívumai

Parászka Boróka is megírta a véleményét a Mihai Tudose botrányról. Jó szélsőbaloldali módjára, miért is állt volna saját népe mellé, miért is szállt volna szembe az elnyomóval, azzal aki akasztani akar? Az egyáltalán nem lett volna trendi liberális hozzáállás. Sok mindent megtudhatunk Boróka cikkéből, mi tudatlan szerencsétlen nacionalista bunkók, többek között azt, hogy a román miniszterelnök csupán nyugalomra intett, azaz ő csak jót akart!

 Mihai Tudose kijelentését pedig senki sem értette, mert mindenki hülye és senki se tud olyan jól románul mint ő és mindenki rosszul fordította le, mert mindenki rosszindulatú és nacionalista, mert ott szó se volt semmiféle akasztásról, meg hasonlókról sem. (Az mellékes, hogy még egyes román újságírók is elismerték, hogy ezt nem lehet másképpen értelmezni.) Parázka szerint a zászló mellett lobogni, libegni, röpködni,szállani,mozogni, csapkodni, repülni stb. az semmiképpen sem lehet negatív jelentésű, az akasztáshoz pedig köze sem lehet!

 A HVG cikkben azt is hozzáteszi Boróka, hogy a miniszterelnök egy szóval se mondta, hogy székelyeket, vagy magyarokat akasztana(nocsak, mégiscsak akasztana? ellentmondásokba keveredünk?!) hanem helyi felelősöket, aki lehet mondjuk egy román ember is, esetleg egy holland! Sőt az is lehet, hogy ezt csakis a románokra értette, mert hát köztudott, hogy többnyire ők szoktak székely zászlókat kitűzni mindenhova Székelyföldön. Na érzitek, már, hogy kezdtek megvilágosodni, okosodni?!

Ki lettünk oktatva rendesen!
Mindentudó Parászka úgy gondolja, hogy természetesen Mihai Tudosen kívül mindenki más hibás, az erdélyi és magyarországi sajtótól kezdve, egészen a Magyar kormányig, amiért pofátlan módon foglalkozni merészeltek ezzel az ártatlan kis elszólással, ami szerinte egyenesen egy “Fake news”, azaz “Hamis hír”. Tehát mindenki hibás és hülye aki szerint ez sértő, vagy aki szerint egy miniszterelnök nem mondhat ilyent, még ha félig-meddig burkoltan is.

A nemzetáruló újságírónőnek nem ez az első esete, hogy a saját szülőföldje és annak népe ellen fordul, korábban a cigány-bűnözést megelégelő csíki székelyeket nyomorult állatoknak nevezte, beleértve az összes székelyt aki nem kezdett el hozzá hasonlóan visítani, mint a fába szorult féreg.

Arra azért nagyon kíváncsi vagyok, mi lenne akkor ha Orbán Viktor, vagy a Magyar Kormány bármelyik tagja tenne egy ilyen ártatlan kijelentést, akár ennél jóval enyhébben fogalmazva? Bármelyik néppel, vagy bármilyen kisebbséggel kapcsolatosan? Véget nem érő hisztériaroham, külföldi sajtó elárasztása többoldalas siránkozásokkal, félelem és reszketés magas fokon, tüntikézések, fasisztázás, diktatúrázás. De hát sajnos nem volt ekkora szerencséjük!

Ez az újabb magyarellenes cirkusz azt eredményezte, hogy még többen kirakták a székely zászlót(Sepsiszentgyörgyön a saját szememmel tapasztaltam), még több embernek nyílt fel a szeme, még többen jöttek rá, hogy össze kell fogni. Ez pedig egy balliberális szemében felér egy kisebbfajta katasztrófával.  Az úgynevezett “baloldaliak” már azon dolgoznak évek óta, hogy az emberekből a hazaszeretet legkisebb lángját is kioltsák, hogy összemossák a hazaszeretetet a fasizmussal, nácizmussal, elhitessék a fiatalokkal, hogy a hazaszeretet az nem menő, sőt az szégyellnivaló dolog. S akkor jön egy ilyen Tudose alak,  és fellobantja a hazaszeretet, az ellenállás kis szikracskáját még azokban is akiket különösebben nem érdekelnek a hasonló dolgok. Mit lehet ilyenkor tenni? Vagy el kell bagatellizálni a dolgot, vagy félremagyarázni, letagadni, ahogy azt tanították!

www.magyarellenesseg.com


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »