Pálinger elmondta, miért nem vagyunk éremesélyesek egy-egy tornán

http://mno.hu/

Arra a felvetésre, hogy miért nem beszél most már senki sem éremről egy-egy nagy torna előtt, míg korábban éremesélyesnek számítottak elmondta: „az utánpótlás nem megfelelő menedzselése vezetett az eredményesség visszaeséséhez”. Hozzátette, jelenleg a szövetség az alapoktól kezdve igyekszik fejleszteni a sportágat a képzés, az utánpótlás-nevelés reformjával, és van ok a bizakodásra.

Hírdetés

Úgy véli, van abban igazság, mi több nem örül annak, hogy már a középmezőnyhöz tartozó együttesekben is egyre több a külföldi. Igaz, a Győri Audi ETO esetében mindez azért más, mert ott a cél a Bajnokok Ligája megnyerése, ez pedig csak úgy lehetséges, ha világsztárokat szerződtet a klub.

Befejezésül elmondta, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) alelnöke kiemelte, Kim Rasmussen iránt töretlen a bizalom. „Együtt voltam a csapattal a vb alatt, neki és stábjának köszönhetően sokkal egységesebb volt az együttes, mint egy évvel ezelőtt. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a távlati cél a kijutás a 2020-as tokiói olimpiára” – tette hozzá.

 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »