Liu Shaolinék várják a pezsgőt Usain Bolttól

Liu Shaolinék várják a pezsgőt Usain Bolttól

A visszavonult világklasszis sprinter, Usain Bolt egy Twitterre feltöltött videón közölte még a téli olimpia kezdete előtt, hogy azokat az aranyérmeseket, akik Phjongcshangban megismétlik a dobogón az ő jól ismert győzelmi mozdulatát, megajándékozza egy hatalmas üveg GH Mumm pezsgővel. Csak a mihez tartás végett: egy elég ízletes francia termékről van szó, egy sima 0,75-ös palackot átszámítva 11-12 ezer forintért lehet megvásárolni.

A magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolya csapat aranyérmet szerzett váltóban csütörtökön, és a Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang négyes fogat egyszerre ugrott fel a jégen elhelyezett díjátadó pódiumra, majd jött a Bolt-féle ünneplés.

http://mno.hu/

Liu Shaoang ezután Instagrammon emlékeztette az egykori futót fogadalmára, s a válasz nem is késett sokat. Bolt reagált, s négy pezsgős üveg ikont küldött a magyar sportolónak, jelezve, bizony, megtartja a szavát. Megérdemlik a fiúk, egészségükre.

http://mno.hu/

Boltnak egyébként több helyre is kell majd italokat küldenie, ugyanis a hollandok több olimpikonja is az ő mozdulatát utánozva pózolt az érmével.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »