Lakhatási pályázat orvosok, gyógyszerészek, művészek számára Gyergyószentmiklóson

A Studium–Prospero Alapítvány pályázatot hirdet orvosok, gyógyszerészek, művészek számára két gyergyószentmiklósi szolgálati lakás elfoglalására októberi beköltözéssel.

A pályázatukat benyújthatják azok a szakvizsga előtt álló rezidens orvosok is, akik a közelgő szakvizsgájukat követően állással rendelkeznek Gyergyószentmiklós állami egészségügyi intézményében, vagy családorvosként fognak dolgozni Gyergyószentmiklóson vagy valamelyik környező faluban.

A Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával felépített ikerház a Szurokfőző utcában található. Mindkét lakása bútorral és elektronikai cikkekkel felszerelt konyhával rendelkezik, valamint nappalival, 2 hálószobával, fürdőszobával. A lakások hasznos felülete egyenként 115 m². A sikeres pályázók a 3000 m² kert, a csendes környezet előnyeit is élvezhetik.

A lakhatási támogatás három évre szól, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. A nyertes pályázók e három év alatt önköltségi áron lakhatnak a szolgálati lakásokban. Családi házakról lévén szó, a családos pályázók előnyt élveznek az egyedülállókkal szemben.

Hírdetés

A pályázáshoz szükséges dokumentumok:

٭(Házastárs/élettárs esetén házastársé/élettársé is mellékelendő)

A pályázati iratcsomót, kérjük, küldjék el postán vagy futárszolgálattal a Studium–Prospero Alapítvány Központi Hivatalába (540066, Marosvásárhely, Gen. Avramescu utca, 11. szám).

Érdeklődni az [email protected] címen lehet.

Azzal, hogy a pályázó pályázatát beküldi, beleegyezik abba, hogy a Studium–Prospero Alapítvány jelen pályázat lebonyolítása során személyes adatait felhasználja. A pályázati anyagban megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag jelen pályázati felhívásban foglalt kötelezettségeink teljesítéséhez használjuk fel.

Pályázati határidő: 2019. október 3. (Közlemény)

 


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »