Kassai Viktor történelmi rekordot döntött a ZTE-Mezőkövesden

Kassai Viktor történelmi rekordot döntött a ZTE-Mezőkövesden

Négy mérkőzésre került sor szombat délután a labdarúgó NB I 12. fordulójában, az Újpest Felcsúton nyert rangadót.

A listavezető Mol Fehérvár FC a találkozó nagy részében emberelőnyben futballozva 2-0-ra nyert a sereghajtó Kaposvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján. A somogyiak sorozatban az ötödik bajnokijukat veszítették el, míg a fehérváriak három nyeretlenül megvívott találkozót követően gyűjtötték be újra a három pontot.

A Kisvárda a hajrában esett gólokkal 1-1-es döntetlent játszott Pakson. A Paksot a szombati a találkozón az utánpótlás-szakágvezető Osztermájer Gábor irányította, miután a májusban kinevezett Szivics Tomiszlavot vasárnap menesztették, mert csapata 11 forduló után csupán a tizedik helyen állt a tabellán. A mérkőzés előtt a Paks három, míg vendége két vereséget szenvedett el sorozatban a bajnokságban.

Hírdetés

A duplázó Feczesin Róbert vezérletével 3-1-re győzött az Újpest a Puskás Akadémia otthonában.

A második Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott az újonc Zalaegerszeg vendégeként. A pontosztozkodással mindkét csapat sorozata folytatódott: a borsodiak veretlenek, a két 11-est is elhibázó zalaiak pedig nyeretlenek az elmúlt öt élvonalbeli találkozójukon. A mérkőzés játékvezetője Kassai Viktor volt, aki 322. alkalommal bíráskodott a magyar élvonalban, ezzel csúcstartó lett. A 44 éves sípmester, aki 2008-ban olimpiai, 2011-ben pedig Bajnokok Ligája-döntőt vezetett, Szabó Zsolt rekordját adta át a múltnak.

A Honvéd-Diósgyőr később ér véget, a Debrecen-Fradit vasárnap játsszák.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »