Időseket megkárosító csalókat keres a rendőrség (fotók)

Időseket megkárosító csalókat keres a rendőrség (fotók)

Időseket megkárosító csalókat keres a rendőrség (fotók)

A szentendrei rendőrök csalás miatt keresik a képeken látható férfit és nőt, tartózkodási helyük megállapításához a lakosság segítségét kérik.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  

A nyomozás során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó 30 éves Lakatos Attila Norbert és a 30 éves Horváth Anasztázia az elmúlt időszakban több alkalommal részt vettek a jellemzően idős személyek sérelmére elkövetett csalások végrehajtásában. Ellenük a szentendrei nyomozók elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható személyeket vagy a tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György út 6/A. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »