Fontos díjakat kapott a Zsidai Csoport

Bekerült a legjobb 25 cég közé a Szerethető Munkahelyek listáján, míg Az Év Felelős Foglalkoztatója Díjat egymás után harmadszor kapta meg 2019-ben a Zsidai Csoport.

A legjobb 25 vállalat közé választották a Zsidai Csoportot a Szerethető Munkahelyek idei versenyén. A megméretésen caknem 500 cég indult, s közülük nemcsak a top25-be, hanem a 125 díjazott közé is egyedüliként került be a turizmus és a vendéglátás területéről a rangos éttermeket működtető cégcsoport. Olyan ismert társaságokkal kerültek egy mezőnybe, mint például az IKEA, a Vodafone, a Lego vagy a Nokia

Hírdetés

A Zsidai Csoport sorozatban harmadszor elnyerte Az Év Felelős Foglalkoztató Díjat is. Ezen a pályázaton olyan munkáltatókat kerestek, amelyek az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, a munkavállalók megtartása, fejlesztése és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek, valamint fontosnak tartják a minőségi munkahelyek megteremtését, a családbarát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »