Fideszes trollok után hackereket uszítottak a keszthelyi ellenzéki egyesület oldalára?

Fideszes trollok után hackereket uszítottak a keszthelyi ellenzéki egyesület oldalára?

Ahogy arról a magyar sajtóban elsőként beszámoltunk, a keszthelyi ellenzéki pártokat és civil szervezeteket tömörítő Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) Facebook-oldalára nemrég trollokat uszított a Fidesz, miután a szervezet látványosan igyekezett hátráltatni a Balaton NER-tulajdonba vételét.

A KÉVE egy sikeres demonstrációval vívta ki a kormánypárt haragját, melyen Keszthely utolsó szabadstrandjának fizetős “kutyás élményparkká” való átalakítása ellen tiltakoztak.

Az egyesület mai közleményéből úgy tűnik, hogy a Fidesz valószínűleg nem elégedett meg az első, sikertelen ellentámadással, miután az oldal kezelői lebuktatták a bérkommentelőket, durvább eszközökhöz folyamodhattak, és

Hírdetés

hackertámadással próbálhatták meg módosítani az oldal tartalmát.

A szervezet így reagált az általuk kormánypártinak vélt támadásra:

“Ismeretlen tettesek – valószínűsíthetően a Fidesz keszthelyi feudális uralmának megőrzése érdekében – ma feltörték és eltüntették a KÉVE támogatója, Bálint Natália opera-énekesnő 20 ezres követettségű oldalát, valamint oldalunk módosításával is próbálkoztak. Egyesületünk a holnapi nap folyamán közleményt ad ki az üggyel kapcsolatban. Addig is kérjük minden kedves támogatónkat, hogy kísérje figyelemmel a gyanús változásokat és tiltakozzon az ellenzék elhallgattatása ellen Nagy Bálint alpolgármester, fideszes polgármesterjelölt oldalán!”

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »