Érsekújvár: Ellenőrzi az egészségügyi intézkedések betartását a városi rendőrség

Érsekújvár: Ellenőrzi az egészségügyi intézkedések betartását a városi rendőrség

Rendszeresen ellenőrzi az érsekújvári (Nové Zámky) városi rendőrség, hogy mindenki betartja-e az új koronavírus-járvány miatt bevezetett óvintézkedéseket. Jozef Tököly, a városi rendőrség parancsnoka elmondta, az első napokban több fegyelmezetlen lakost kellett figyelmeztetni, azóta fokozatosan javul a helyzet a városban.

A rendőrparancsnok emlékeztetett, hogy továbbra is vannak problémák, például a hajléktalanokkal és néhány alkalmazkodni képtelen lakossal. „Megsértik az összes szabályt és nem tartják be az intézkedéseket. Ittasak, és veszélyeztetik a vasútállomáson és az állomás környékén tartózkodókat. Nem törődve az előírásokkal, az állomás épülete előtt csoportokba verődnek a hajléktalanok. Ez a helyzet tarthatatlan, ezért felszólítottam a járőröket, hogy azonnal intézkedjenek, és küldjék el onnan ezeket az embereket. Kérdés azonban, hogy hol bukkannak fel újra” – mondta Tököly.

Hírdetés

Hozzátette, a városi rendérség járőreit védőkesztyűvel, maszkkal és fertőtlenítőszerrel látták el. „A közeljövőben védőszemüveget is kapnak. Mindent megteszünk, hogy a munkatársaink a lehető legbiztonságosabb körülmények között dolgozhassanak” – tette hozzá Tököly.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »