Dúró: SZDSZ-es tempó akkor is itthon keresni a felelősöket, amikor külhoniakat ér támadás

A Mi Hazánk elnökhelyettesének Fb-bejegyzése:

Ismét átlépett egy határt a Momentum hazudozása, amikor az úzvölgyi barbárokat Toroczkai Lászlóhoz hasonlította. Nyilván ők is tudják, hogy a Mi Hazánk elnöke soha nem rongált semmilyen sírt, soha nem tört be semmilyen temetőbe, és kegyeleti jogait soha senkinek nem sértette.

Az lenne a legkevesebb, hogy bocsánatot kérnek, magukba szállnak, és elgondolkodnak azon, hogy ilyenkor nem hazánkban kell a felelősöket keresni. Azonban Gyurcsány Ferenc szövetségeseitől nyilván nem várható sem az, hogy ne hazug csúsztatásokkal próbálják keresni külföldi gazdáik kegyeit, sem az, hogy megértsék a keresztény alapértékeket.

Hírdetés

Az úzvölgyi eset sajnos nem egyedüli esete annak a közel száz éve tartó időszaknak, amelyben a határon túli magyarokat ért jogtiprások lényegében folyamatosak. Nem az a hibás, aki a "minden magyar felelős minden magyarért" elv alapján felemeli szavát mindezek ellen, hanem éppen az impotens magyar külügy, amely most is meghátrált. Látjuk, hogy ez a politika hova vezetett: lélekszámában fogyatkozó magyarsághoz a szomszédos országokban is, ahol nem átallanak betltani a Himnuszunkat vagy meggyalázni őseink sírjait.

És a Momentum által is oly nagyra tartott Európai Unió mit csinál? Hallgat. Ha például a Momentum is olyan határozottan állna ki az elszakított nemzetrészeken élő magyarok jogaiért is, ahogy például a homoszexuálisokért aggódik, sokkal több eredményt érhetnénk el. De nem érünk. Persze mit is várjon az ember egy olyan párttól, amely maga is az SZDSZ örökösének tekinti magát?

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdurodora%2Fposts%2F2330310950338091&width=480&show_text=true&height=496&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »