Cioloº: az USR PLUS Szövetség holnap átveszi a kormányzást, ha kell

A MentsĂŠtek meg RomĂĄniĂĄt SzĂśvetsĂŠg (USR) – SzabadsĂĄg, EgysĂŠg ĂŠs SzolidaritĂĄs PĂĄrtja (PLUS) SzĂśvetsĂŠg ‘akĂĄr holnap’ ĂĄtveszi a kormĂĄnyzĂĄst, ha kell, ő maga pedig – ha ebben tĂĄmogatjĂĄk – vĂĄllalja a miniszterelnĂśki tisztsĂŠget – nyilatkozta vasĂĄrnap JĂĄszvĂĄsĂĄron Dacian Cioloş, a PLUS elnĂśke.

Cioloş, aki részt vett egy kampánygyűlésen, amelyen Dan Barna, az USR PLUS államfőjelöltje bemutatta programját elmondta, hogy Romániában jelenleg nincsenek politikai projektek, az országnak pedig nincs szüksége rövid távú megállapodásokra.

Hírdetés

„Az orszĂĄgban nincsenek politikai projektek. Az USR PLUS SzĂśvetsĂŠg egy politikai projekttel jĂśn. Most erre van szĂźksĂŠge RomĂĄniĂĄnak, nem rĂśvidtĂĄvĂş foltozgatĂĄsokra. (…) MĂĄr tĂśbbszĂśr is mondtam: az USR PLUS SzĂśvetsĂŠg holnap ĂĄtveszi a kormĂĄnyzĂĄst, ha kell” – fejtegette Cioloş.

HozzĂĄtette, hogy a PLUS nincs a parlamentben, de tĂĄmogatja az USR projektjeit, ĂŠs kijelentette, hogy RomĂĄniĂĄnak kĂśvetkezetessĂŠgre van szĂźksĂŠge. (agerpres)

NyitĂłkĂŠp: inpolitics.ro


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »