Az Atlético Madrid azt gondolja, kifogta az aranyhalat

Az Atlético Madrid azt gondolja, kifogta az aranyhalat

Kieran Trippier a Matracosoknál folytatja: “Ezzel az igazolással egy fantasztikus és tapasztalt játékossal erősödtünk” – fogalmaz a klub.

Az Atlético Madrid megszerezte a Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgóját, Kieran Trippiert.

A spanyol klub szerdai közleménye nem tér ki a jobb oldali védő vételárára, de brit médiaértesülések szerint 20 millió fontot fizetett a londoni csapatnak.

“Ezzel az igazolással egy fantasztikus és tapasztalt játékossal erősödtünk” – olvasható madridiak közleményében, amely kiemelte Trippier sokoldalúságát arra utalva, hogy a védelem közepén, vagy akár a középpályán is bevethető.

Hírdetés

A 28 éves játékos alapembere volt a tavalyi világbajnokságon negyedik angol együttesnek, a horvátok ellen 2-1-re elveszített elődöntőben szabadrúgásból még gólt is szerzett,

míg az előző szezonban szintén meghatározó embere volt a Bajnokok Ligája-döntőig menetelő Tottenhamnek.

Az Atlético teljesen újjászervezi a védelmét, ugyanis nyáron már Trippier a harmadik érkező futballista ebbe az egységbe a brazil Felipe és Renan Lodi után.

A Matracosok azért erősítik a hátsó alakzatot, mert szerződésük lejártával elengedték a csapatkapitány Diego Godínt, továbbá Juanfrant és Filipe Luist, Lucas Hernandez pedig a német bajnoki címvédő Bayern Münchenhez távozott.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »