A Szent Koronára tett eskü, Morvai Krisztina és a Jobbik

Morvai Krisztina “visszahívásával kapcsolatos tegnapi írásomat (https://goo.gl/LSmuZZ
) fenntartva, az kiegészítem a Szent Koronára tett eskü szempontjával.

Az eskü teljes felvétele itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=BKGnlIlYlw4

Az esküben többek között azt vállaltuk, hogy “Minden erőmmel, tudásommal, tiszta lelkiismeretem megőrzésével azért fogok dolgozni, hogy a magyarság ügyének alázatos és hű szolgálója legyek.”

A Szent Koronára tett esküt a Jobbik elnöksége és különösen Vona Gábor szegte meg többszörösen, elárulva a megalkuvásmentes nemzeti önrendelkezési célokat, ezért egy ilyen esküszegű testület, amely a bukás és árulás részese volt érvényes határozatot nem hozhat, különösen nem a visszahívás tárgyában. Jól nézünk ki, hogy az árulók címkézik esküszegőnek azt a képviselőt, aki hű maradt a 2010-es nemzeti radikális programhoz és a magyarság ügyének hű szolgálatához !

A “visszahívás” azon túl, hogy jogilag alaptalan, egyszerre ténybeli és morális alapok nélküli is, mivel az magyar önrendelkezés szent ügyét Morvai Krisztina mandátumai idején következetesen és hitelesen képviselte, képviseli a magyarság érdekében. Tegnap az Európai Parlament LIBE bizottságában is ezt tette (https://goo.gl/qCCZvG
) a hazánkat folyamatosan támadó törekvések ellenében. Nem alkalmatlanná vált, hanem az elmúlt 9 évben alkalmasságát messzemenően bizonyította. Nem pártszolgálatra szerződött, hanem a nemzetünk képviseletére. Ráadásul számára a Jobbik akkori vezetése garantálta a független és pártutasitástól mentes státust.

Hírdetés

Egy szűk csoport által megheckelt párt esetében az ezért felelősök iránti “párthűség” az árulók legitimálásának vak és helytelen eszköze.
Nemzethűségre van szükség pártvakság helyett.

Hosszú a már sokak által felismert esküszegű lépések sorozata, de azért álljon itt néhány példa emlékeztetőül: EU lojális irányváltás az eddigi EU kritikus és kilépéspárti irány helyett, az euró mielőbbi bevezetés melletti kiállás a balliberális pártokkal együtt, a párt lelke elvételének bejelentése, a 2010 előtti időszak megtagadása, a bevándorlásellenes Alaptörvény-módosítás meg nem szavazása, a CEU és Soros civiljei melletti kiállás, a Soros terv bagatellizálása, a kudarcos és eleve rossz koncepcióval meghirdetett ultra-demagóg bérunió, megalázó Canossa-járás a Spinoza Házban, kiállás a nemzeti szuverenitásunkat fenyegető Európai Ügyészség mellett, a bevándorláspárti LMP-vel és olimpiagyilkos Momentummal közös kormányzás kilátásba helyezése, Alföldi Róbert dicsőítése (“egyenesen feltétele egy normális országnak”), a Lázár János bécsi videóüzenetének elítélése, behódoló levél a Kalergi-Soros tervet végrehajtó Macronnak és együttműködés a vállalhatatlan Simicskával, amely 660 millió forintos bírsághoz vezetett. És így tovább.

Mindezt tetézte Gyurcsányék Országgyűlésbe jutásában játszott meghatározó szerep: A Jobbik által fenntartott Iránytű Intézet kireszavazzunk.hu oldalán 27 választókerületben bevándorláspárti szocialista, gyurcsányista és lmps jelölt támogatására heteken át buzdított, ebből hat esetben DK-sra. Ez ment a Hír Tv-ben is. Ez a gyalázatos, ballib érdekű agitprop olyan remekül működött a választási eredmények tanúsága szerint, hogy a hibbant Néró és csapata alig harmincezer szavazattal billent át a bejutási küszöbön. A három egyéni gyurcsányista győzelem is úgy vált lehetségessé, hogy a listán Jobbikra szavazók közel fele átlagosan DK-s jelöltre adta „taktikai” voksát. Ezzel az esküszegő vezetés a most vasárnap tönkre vert nemzetellenes ellenzéki koalíció csatlósává tette a Jobbikot.

Kell még valamit ezen magyaráznom ?

Fontos, hogy mindezeket minél többen felismerjék és cselekedjenek annak érdekében, hogy az esküjéhez hű Krisztina bűnbakká minősítése helyett – akinek köszönettel és tisztelettel tartoznak elévülhetetlen érdemeiért az őt most minősíthetetlen hangvételben árulózó, biztos politikai állással részben neki is köszönhetően rendelkezők – eljöjjön az önvizsgálat és önkritika ideje és a visszatérés az eredeti, értékes nemzeti radikális célokhoz, elvekhez.

Ha ezt a még nemzetben gondolkodni képes jobbikos honfitársaink nem kényszerítik ki, akkor a Jobbik esküszegő vezetés által meglékelt hajója menthetetlenül elsüllyed.


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »