A DAC kivégezte a Nyitrát, és vezeti a bajnokságot!

A DAC kivégezte a Nyitrát, és vezeti a bajnokságot!

Csallóközi futball-leckét tanulhattak ma a nyitraik a felvidéki labdarúgó bajnokság (Fortuna Liga) harmadik fordulójában, erről tanúskodik a végeredmény is: DAC – Nyitra 6:0.

A Nélküledet ezúttal a Republic együttes vezetője, énekese, Boros Csaba énekelte.  Ezúttal 5 831 néző előtt. A szurkolók egyébként egyértelmű transzparenssel is kifejezték elégedetlenségüket a nézőszám korlátozásával kapcsolatban.

Már az első félidőben is nagy iramot diktáltak a sárga-kékek, több gólhelyzet alakult ki a nyitraiak kapuja előtt, ám a gólra egészen a félidő hajrájáig várni kellett. Előbb Schäfer dolgozott ki egy szép ziccert Friede-nek, ő élt is vele. Két perc múlva szabálytalanság a 16-oson belül, Davis belőtte a tizenegyest (2:0).

Hírdetés

A második félidő szó szerint úgy indult, ahogy az első befejeződött. Előbb Divković bombája jelentette a harmadik gólt, majd pár perc múlva kezezés miatt jutott tizenegyeshez a DAC. Most a csapatkapitány, Kalmár Zsolt rúgta be (4:0). A 73. percben jött Davis duplája, majd a 85. percben Bednár belőtte a kegyelemdöfést,a végeredmény 6:0..

A DAC a következő összeállításban lépett a pályára: Jedlička – Blackman, Müller, Kružliak, Davis – Friede, Schäfer, Kalmár (K), Balić – Divković, Ramirez

Miután a Slovan veszített Aranyosmaróton (2:1), a DAC egyedül, 100 százalékos teljesítménnyel vezeti a bajnokságot. (on-szm)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »