Volánmutyi – Egyenesen

Volánmutyi – Egyenesen

Adás:
2017. december 4., hétfő 19.00.
2017. december 5., kedd 00.30.
2017. december 5., kedd 09.00.

Dobogós hely
A harmadik helyet kapta meg az LMP országos listáján az Új Kezdet elnöke. Gödöllő polgármesterének egyik fő célja az önkormányzatiság visszaállítása. Vendégünk lesz Gémesi György.

Ukrán szavazatszámlálás

Hírdetés

Gyalázatos, hogy százezres nyugdíj mellett állampolgárságot is könnyedén ad a Fidesz-kormány ukrán nyugdíjasoknak, cserébe a szavazatukért – mondja a DK. A párt megszüntetné az ukrán nyugdíjat. A stúdióba várjuk Vadai Ágnes alelnököt.

A spájzon túl
Egyre durvább itthon az orosz befolyás, Putyin Orbán segítségével Kreml-barát blokkot épít az unión belül, de még van visszaút a posztszovjet világból – derül ki a Political Capital tanulmányából. Itt lesz Krekó Péter igazgató.

Százezer nyugdíjas dolgozhat
350 ezer felesleges közalkalmazottat rúgna ki Demján Sándor VOSZ-elnök, hogy az üzleti szférában legyen elég munkaerő. A nyugdíjasokra is számítanak, akár százezren is újra dolgozhatnak. Itt lesz Dávid Ferenc főtitkár.

Volán-mutyi
Továbbra sem tudni, hogy mennyit fizettek Rogánék a kvótanépszavazásos hirdetésekért annak az offshore cégnek, amelyik féláron vásárolhatott felületeket a Volántól. Vendégünk lesz az MSZP frakcióvezető-helyettese, Harangozó Tamás.

A Fidesz köszöni szépen
2,3 millióan küldték vissza a Soros-konzultációt a Fidesz szerint. A kormánypárt köszönetet mondott a minden korábbi rekordot megdöntő véleménynyilvánításért. Kálmán Olga erről is beszélget Szalma Botonddal és Magyar Györggyel.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »