Felfüggesztette MSZP-s párttagságát Lackner Csaba

Felfüggesztette MSZP-s párttagságát Lackner Csaba

Felfüggesztette MSZP-s párttagságát Lackner Csaba, a korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselő – írja az ATV. 

A szocialista képviselő az MSZP kispesti szervezetének közösségi oldalán jelentette be, hogy 

“Tekintettel az elmúlt napok során személyemet ért támadásokra, alapos megfontolás és mérlegelést követően arra az elhatározásra jutottam, hogy annak érdekében, hogy a kormánypárti sajtóban rólam megjelent rágalmak, valótlanságok ne terheljék azt a politikai közösséget, amelyhez ezidáig tartoztam, felfüggesztem tagságomat a Magyar Szocialista Pártban”

Hírdetés

Kispest polgármestere, Gajda Péter csütörtökön azt nyilatkozta, hogyha egyértelműen bebizonyosodik Lackner Csabáról, hogy kokaint fogyasztott, és emiatt ostobaságokat beszélt, akkor távoznia kell a közéletből. 

A kispesti botrány egyébként nem rengette meg a szavazók bizalmát, ugyanis Lackner Csabát pedig a kiszivárgott hangfelvételek alapján súlyos állításokat fogalmazott meg a XIX. kerület vagyonkezelő vezetőjéről, a szintén szocialista kerületi képviselő Kránitz Krisztiánról, ezen felül pedig Gajda Péter polgármesterről is. 

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »