Borbély Zsolt Attila: Egyszerűen senkik vagytok

Borbély Attila Zsolt politológus, a Jobbik volt EP-képviselőjelöltje is kiáll a nemzeti rockzenekar mellett. A napi politikától mindeddig magát távol tartó, méltán népszerű Kárpátia zenekar kőkemény politikai állásfoglalással lepte meg rajongóit.

Hírdetés

Az „Egyszerűen senkik vagytok” című daluk hivatalos video-klipjében, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, kikről is van szó,az ellenzék közismert politikusai bukkannak fel, köztük a Jobbikosok is: Varga-Damm Andrea, Mirkóczki Ádám, Jakab Péter, Vona Gábor, Bana Tibor és Gyöngyösi Márton.Hadd idézzünk a dalszövegből: „Panaszkodni ahhoz értesz, dörgölődsz az ellenséghez. Fattyúk vagytok mindahányan, tüskék a nemzet talpában. Istentelen lusta csürhe, nem magyarnak való egy se! Beszéltek ti össze-vissza, bolond szavát bolond issza. (…)”De nem ez az igazán meglepő. Hazája, nemzete sorsáért aggódó felelős magyar emberben egy ilyen történelmi helyzetben természetes módon fellép a belső kényszer, hogy szóljon, akkor is, ha ebből személyesen kára származik. A meglepő inkább az, hogy a Kárpátia Facebook-oldalán mekkora hányadot képviselnek azok, akik minden alap nélkül lefideszesezik, leárulózzák a zenekart.
Elképesztő, hogy nemzetben gondolkodó emberek nem látnak az orruknál tovább, pedig ahhoz nem kell különösebb értelmi szint, hogy belássuk: a Jobbik jelenlegi szövetségesei a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíciótól az MSZP-n át a „XXI századi pártokig”, az LMP-ig és a Momentumig a Fidesznél összehasonlíthatatlanul rosszabb nemzetpolitikai teljesítményt nyújtottak, akár kormányról, akár ellenzékből.Hogy egészen pontosak legyünk, ezek a pártok a globalista világhatalom mozgatottjai, ezek nem a nemzetért, hanem a nemzet ellen dolgoznak. A Fidesz viszont, ha mulasztásokkal és hibákkal is, de építi a nemzetet és az országot.Ennek a nemzeti szempontból katasztrofális jelenségnek a felelőse Simicska Lajos és Vona Gábor, akik minden jel szerint megegyeztek 2016-ban, hogy a Jobbik célkeresztjében a továbbiakban nem a nemzetét megannyiszor megtagadó Gyurcsány és a többi nemzetellenes senkiházi lesz, hanem Orbán Viktor és a Fidesz.És innen nem volt megállás az önmegtagadásban, az elvek feladásában s a nemzetárulásban: a kvótaügyi alkotmánymódosítás elutasítása 2016-ban, Soros mellé állás CEU-ügyben, s még sorolhatnám a példákat a kereszténygyalázó és magyargyűlölő antifa csürhével való együttvonulásig.Aminek minden bizonnyal megvolt a maga szerepe abban, hogy Petrásék nem hallgattak tovább, felállították a diagnózist a Jobbikra is: „egyszerűen senkik vagytok”. Borbély Zsolt Attila  


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »