Barna beismerte: nem jutott be a második fordulóba

Barna beismerte: nem jutott be a második fordulóba

Dan Barna Facebook-bejegyzĂŠsben ismerte be, hogy nem jutott be a mĂĄsodik fordulĂłba. A bejegyzĂŠsĂŠben megkĂśszĂśnte a szavazĂłk bizalmĂĄt, kiemelve a diaszpĂłrĂĄt, akiknek „tĂśrtĂŠnelmi rĂŠszvĂŠteli arĂĄnyuk” volt.

A pĂĄrhuzamosan szĂĄmolt adatok szerint nem sikerĂźlt bejutnom a mĂĄsodik fordulĂłba. Az utolsĂł pillanatig remĂŠnykedtem, de nincs elegendő szavazatunk” – Ă­rta.

Hírdetés

Az USR-PLUS elnökjelöltje szerint a szavazatokon túl a kampány több ezer románnal való beszélgetést jelentett, olyan dolgokat, amelyeket tőlük tanult, és az ország minden részében megtett több ezer kilométert. Barna elismeri a kollégái hatalmas kampánymunkáját, és büszke arra, amit sikerült közösen elérniük.

„Teljes erőnkből tovĂĄbb folytatjuk a harcot egy korszerĹąsĂ­tett RomĂĄniĂĄĂŠrt, ĂŠs azĂŠrt, hogy kiseperjĂźk a korrupciĂłt” – Ă­gĂŠrte, hozzĂĄtĂŠve, hogy az USR-PLUS szĂśvetsĂŠg folyatja a munkĂĄt. „TovĂĄbbra is az a politikai erő maradunk, amitől az emberek RomĂĄnia valĂłdi vĂĄltozĂĄsĂĄt remĂŠlik. EgyĂźtt folytatjuk, nem adjuk fel.” – ĂĄll a kĂśzlemĂŠnyben.


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »