A magyarság démona: a félelem

Meglátásom szerint a magyarság spirituális felemelkedésének útjában több démon is áll. Démon alatt egy letaglózó, delejező, visszatartó erőt értek, mely a bensőkben, a tudatalattinkban munkál, s megakadályozza, hogy ráébredjünk arra, hogy KIK VAGYUNK VALÓJÁBAN!

 

A félelem démona régóta befészkelte magát a pszichénkbe és folyamatosan függőséget okoz. A démon csak akkor tud megszűnni, ha nem tápláljuk. Én azon vagyok minden spirituális tudásommal és képességemmel, hogy ráébresszem a magyarságot arra, hogy a félelem egy szabad akarati választás is, nem csak eleve elrendelés. A mi beleegyezésünk is kell ahhoz, hogy a definiált és a meghatározhatatlan félelmeink akkorára terebélyesedjenek, hogy szinte felfaljanak bennünk minden lelki erőt, ami a megújhodáshoz és a tettekhez szükséges.

 

A félelem fajtái:

a hibázástól való félelema becsapástól /átveréstől való félelema félelemtől való félelemindokolatlan, valójában megszokásból fakadó félelema helytelenítéstől/egyet nem értéstől való félelemhalálfélelema nemet mondástól való félelema következményektől való félelema pénztelenségtől való félelema büntetéstől való félelema csalódástól való félelemaz elválástól való félelema magánytól való félelema múlttól való félelema beteljesületlenségtől és sikertelenségtől (jövőtől)a lehetőségek hiányától való félelemönmagunktól (dühtől, agressziótól, gyűlölettől) való félelemönmagunk képességeinek megkérdőjelezéséből (az alkalmasságunk hiányából) való félelemIstentől vagy a sorstól való félelema bűntől való félelem

 

Megfigyeltem tanítványaim és a hozzám fordulók szemében és szívében a félelmet. Úgy érzem, ideje volna feloszlatni, vagy legalább minimálisra redukálni a félelmet.

Én ismerek olyan ősi magyar és egyiptomi módszereket, melyek gyakorlásával el lehet oszlatni a félelmeket. Ezek tanulhatók. A Napvallás tanításai és módszertana tartalmazza ezeket.

 

Hírdetés

Ugyanakkor meggyőződésem, hogy a szemléletváltás éppen úgy nélkülözhetetlen, mint a spirituális önfejlesztés. A gyakorlati életben eddig a kettő együtt vezetett sikerre.

Egy lépés a tudásban – ez a bal láb –, majd egy lépés a gyakorlati életben – ez a jobb láb feladata. Így járhatja végig lépésről-lépésre az ember elrendelésének ösvényét, kanyarodjon az bármerre is.

 

 

Nem kívánok senkit se meggyőzni arról, hogy félelemben élni olyan, mintha börtönben élnénk: ilyenkor szabadságunk elvész az időben.

Én hiszem, hogy képesek vagyunk megváltoztatni önmagunkat, s levetni a múlt olyan rossz szokásait, amilyen a félelem is.

Ha eleged volt a tétlenségből, ha meguntad a tehetetlenség bénító erejét és változtatni szeretnél az életeden, akkor a lehetőség nyitva áll előtted! A félelem démona félreállítható és a szabadság állapota elérhető holisztikus tudásunk és módszereink segítségével!

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Boldog napot!

Száraz György

The post A magyarság démona: a félelem appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »