A Fidesz üdvözli, hogy a Fidesz számára a gyermekek az elsők

A Fidesz üdvözli, hogy a Fidesz számára a gyermekek az elsők

Remek hírek, a dübörgő kilakoltatások, a megbirságolt hajléktalanok és a napok alatt kinyírt lakástakarékok között Selmeczi Gabriella szavai minden család számára fényt jelent az alagút végén, különösen, ha hozzátesszük a Fidesz újabban igencsak csendes politikusának szavait:

“Ezért ki kell mondani, hogy ezek (az ellenzék) pártok inkább a migrációt, illetve a brüsszeli migrációs politikát támogatják, a parlamentben is mindig ezért szólaltak fel”.

Hírdetés

Mint ismert: a legújabb nemzeti konzultáció levelét minden nagykorú, bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgárnak kipostázzák, ez úgy nyolcmillió embert jelent. De emellett lesznek óriásplakátok, valamint médiahirdetések (természetesen a közpénzből fenntartott propagandamédiában, elvégre valahogy fent kell őket tartani) is.

Ahogy arról korábban mi is írtunk: a Rogán Antal féle Nemzeti Kommunikációs Hivatal még júniusban kötötte meg az erről szóló keretszerződést Balássy Gyula érdekeltségébe tartozó Lounge Design Kft-vel és New Land Media Kft-vel. A cégek idén összesen 23 milliárd forint közpénz értékben nyertek el megbízásokat.

(Címlap és borítókép: Mérce.hu.)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »