Kérdések Pécsi Istvánhoz, a Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezetőjéhez

Kérdések Pécsi Istvánhoz, a Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezetőjéhez

Kérdések Pécsi Istvánhoz, a Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezetőjéhez

A Privatkopo.hu több forrásból származó információi szerint szoros kapcsolat fűzi össze Pécsi Istvánt, az állami tulajdonú Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezetőjét és Lakatos Csabát, a korábban többször büntetett idomár-hajtót, akinek neve kétes ügyekben merült fel. A bűnügyi portál ezúttal arra keresi a választ, mi indokolja Lakatos kitüntetett helyzetét a lóversenypályán.

„Tisztelt Pécsi István Ügyvezető Úr!

Rendelkezik-e érvényes istálló bérleti szerződéssel Lakatos Csaba? Amennyiben nem, a nevezettre miért nem vonatkoznak – az egyébként mindenki másra érvényes – szabályok?

Fennáll-e jelenleg tartozása Lakatos Csabának a Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft. felé? Amennyiben igen, mit tesz a társaság a tartozás mielőbbi behajtása érdekében?

Megfelel-e a valóságnak, hogy Lakatos Csaba kitiltásokat, valamint kitiltások feloldását képes úgymond elintézni Önnél? Tett-e Ön valaha is ígéretet Lakatosnak arra, hogy kitiltott személy kitiltási határozatát felfüggeszti, kifejezetten Lakatos kérésére, amennyiben „az jó neki” (Lakatosnak), ha visszaengedi a kitiltottat?

Van-e arról tudomása, hogy Lakatos Csaba egy 500 ezer forint értékű ló megvásárlását szabta feltételül valaki számára, hogy kitiltott személy visszaengedését úgymond elintézze Önnél? Ez egyébként bevett gyakorlatnak számít a Kincsem Parkban?

A Privatkopo.hu információi szerint Lakatos Csaba korábban többször büntetve volt. Véleménye szerint a nevezett személy előélete nem sérti-e a lóversenyzés jó hírét?

Van-e tudomása arról, hogy Lakatos Csaba rendszeresen lótulajdonosokat, idomárokat, futtatókat fenyeget, „terrorizál”? Amennyiben igen, mit tett Ön, mint a társaság ügyvezetője ez ellen?

Várjuk írásos válaszait, amelyeket egyik tervezett cikkünkben felhasználni, közölni kívánunk.

Üdvözlettel:

Privatkopo.hu”


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »