Volner János nem szereti Juhász Pétert, de most mellette áll

Volner János nem szereti Juhász Pétert, de most mellette áll

Mint ismert, a kormánypárti/fideszmédia/Habony-művek a hétvégén ismét hadgyakorlatot tartott. Ezúttal nem jobbikos politikust, hanem Juhász Pétert, az Együtt elnökét vették célba, a rendelkezésükre álló összes felületen.

Az már talán megszokott volt, hogy személyes adatokkal élnek vissza, illetve azokhoz hozzájutnak valahogy, azonban az viszont új motívum, hogy a támadás a Bors című, Andy Vajna tulajdonában álló lapból indult.

Volner János erre reagált:

“Ismét beindult Magyarország legnagyobb hulladékgenerátora: a kormánypárti sajtó. Most éppen Juhász Péter a soros. A forgatókönyv a szokásos: valóságtöredékek keverednek a legalantasabb hazugságokkal, személyes, magánéleti adatokat tartalmazó hatósági jegyzőkönyveket “szerez meg” a szennymédia, hogy aztán ezen csámcsoghasson a közszolgálatiságot hírből sem ismerő közmédiával teljes összhangban. Az elv egyszerű és könnyen érthető: akit sokat dobálnak sárral, az előbb utóbb sáros lesz – legalábbis az ilyesmire fogékony emberek szemében. A finkelsteini gyűlöletpropaganda tehát tovább folytatja menetelését és mindezt egy magát kereszténynek hazudó kormány hatalmi érdekeinek megfelelően teszi. Mert a maffiapártnál a cél szentesíti az eszközt.

Van olyan épkézláb módon gondolkodó ember ebben az országban, aki azt hiszi, hogy az ilyen mocsokkampány segít egy országot felemelni? Van, aki úgy gondolja, hogy segíti a konstruktív politikai légkör kialakítását, ha a kormánypárti sajtó az ellenzéki képviselők magánéletéről szóló alantas hazugságokat terjeszt? Nem szeretem Juhász Pétert és a politikai nézeteit sem osztom. De ha a magánéletének a nyilvánosság elé teregetéséről és a bemocskolásáról van szó, mellette fogok állni. Mert így a helyes.”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »