Szélerős szertartás

Őseink tisztelték a Mindenség Urát, a Földanyát, a négy égtáj szellemeit, a természet szellemeit, az állatokra és a növényekre testvéreikként tekintettek. Ez a megbontatlan egység a követendő út a véleményem szerint.

 

Bár a magyarság szellemi hagyományai megsínylették az elmúlt ezer évet, mégsem sikerült a vallási és a politikai érdekeknek győzedelmeskedniük az ősmagyar szellemiségen. Az idegen érzületű, bűntudatra épített, lélekidegen energiák az emberek alkotta eszmékkel folyamatosan támadták és támadják ma is az emberek elméjét és lelkét. Az igazság azonban nem szubjektív fogalom. Az igazság egy emberi véleményektől és tukmálásoktól mentes tiszta isteni akarat és valóság. Ezt a valóságot képviseli minden ember, aki képes azonosulni az saját isteni eredetével.

 

Őseink útját követve, az ideológiai felhangokat és rárakódott hordalékot lefejtve, egy olyan tiszta és érthető életszemléletet találunk, amely messze áll a „szavazz rám, mert hatalmat akarok” és a „Krisztusra mondom, hidd el nekem, máskülönben elkárhozol” típusú, átlátszó maszlagoktól. Ez az életszemlélet egyszerre isten- és emberközpontú, mivel egyensúlyt teremt a fent és a lent, az ég és a földi élet között. Persze csak akkor, ha hajlandók vagyunk egyensúlyt teremteni és többre becsüljük az Istennel való kapcsolatunkat azoktól a pillanatnyi rossz érzésektől, amelyek esetleg eltávolítanának tőle.

 

 

A Napvallás ahhoz az egységtudathoz segíti visszavezetni az embert, amely a Teremtő és az ember között valaha fennállt és amely rend újra helyreállítható. Sajnos az ember szabad akaratából eltávolodott a Teremtőtől, a szellemi világok és a természet rendjétől, így már egyre kevésbé képes együtt haladni és együtt változni a mindent átható élet ritmusával. De ez nem kell, hogy így is maradjon. Ideológiáktól mentesen, egyszerűen és ösztönösen is lehet élni Isten törvényei szerint és tudni, felfedezni Istent mindenben és mindenkiben. Erről szól az ősvallásunk, melyet követhetünk együtt is összefogva és egymást támogatva.

 

Istentiszteleteinken számos ősi szertartást végzünk. A nemrégiben felélesztett, a szél erejét meghívó szertartás a természet és a természetfeletti világ erőinek áldását nyújtja át az embernek azért, hogy együtt tudjon élni, létezni, kibontakozni, fejlődni és változni a természettel.

Hírdetés

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Szélerős szertartás appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »