Orbán rangsorolta a feladatokat

Orbán rangsorolta a feladatokat

A következő fél év politikai és kormányzati menetrendjét ismertette Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén szerda este Balatonalmádiban.

Orbán Viktor miniszterelnök a balatonalmádi frakcióülésen arról beszélt, a legfontosabb a családvédelmi akcióterv hét pontjának jogszabályokba foglalása, mert július elsejétől mindegyik programot szeretnék útnak indítani. A négygyermekes anyák adómentessége az, ami 2020-tól várható, mert az adótörvényeket év közben nem lehet módosítani.

Szót ejtett arról is, óriási szervezési feladat az Emmi számára az, hogy megteremtsék a gimnazisták és szakgimnazisták kétszer kéthetes külföldi nyelvtanulásának lehetőségét.

Hírdetés

A migrációval kapcsolatban azt mondta, ha az EP-ben bevándorláspárti többség lesz, újra fogják indítani a bevándorlók tömeges behozatalát. Hozzátette, meg kell őket állítani, és azt a választás során lehet.

A miniszterelnök szerint az ország külpolitikai kapcsolatainak konszolidációjával jól haladnak. A magyar–amerikai kapcsolatok jó irányba mennek, a kormány számára fontos, hogy a Trump-adminisztráció maradjon.

Magyar Nemzet


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »