Lovas hagyományőrző testvéreink – Felhívás a 2019. évi Ősök Napjára!

A 2019. év az ősök Napja éve. Augusztus 16-17-18-án, Bugacon ismét együtt emlékezünk dicső lovasnomád elődeinkre, a magyarság legkorábbi ismert hőseire, akik 1100 éve elsőként és egyetlenként  alapítottak máig fennálló országot a Kárpát-medencében.

Minden magyar lovas-hagyományőrzőt várunk szeretettel a kárpát-medencei magyarság legnagyobb hagyományőrző ünnepén! Ünnepeljünk együtt a Kárpát-medencei magyar testvéreinkkel, hogy az összefogás tovább nőjön, elősegítve a magyar nemzet határokon átívelő kulturális újraegyesítését!

Ősök Napja 2019 Részvételi feltételek és házirend a lovasoknak

Mind a Kurultajokon, mind az Ősök Napján nagyon fontos szerepet játszanak a különböző lovas programok. Lovas és lova tisztelt vendég a legnagyobb magyar hagyományőrző ünnepen. Az Ősök Napja szervezői különös figyelmet szentelnek az állategészségügyi előírások betartására, ezért fokozott figyelmet és közreműködést kérünk a lovas résztvevőktől is. Kérjük a lovasoktól, hogy egymás és saját lovaik érdekében tartsuk be a következőket, és ezek teljes tudatában induljanak el a rendezvényre!

– Fontos, a lovaknak fél évnél nem régebbi, negatív Fertőző Kevés Vérűség vérvizsgálattal kell rendelkeznie.

– Kötelező kombinált oltás megléte!

– Útlevélnek ott kell lennie a helyszínen! Nincs lehetőség utólagos bemutatásra!

– Akik lábon érkeznek, tábort addig nem üthetnek amíg a ló ellenőrzése meg nem történt!

– Akik többen jönnek együtt (akár lószállítóval akár lábon) és akár egyetlen lónak is a csapatban nincs útlevele azok nem vehetnek részt a rendezvényen!

– A már vizsgálaton átesett lovakat a rendezvény egyedi azonosítóval fogja ellátni (szőrfestékkel előre meghatározott mintát fogunk a lovakra festeni).

Hírdetés

A rendezvényen lóval úgy lehet részt venni, hogy a résztvevő lovas fentieknek maradéktalanul aláveti magát, beleértve, hogy elfogadja az egyedi azonosító felhelyezését.

A szigorú ellenőrzések mindannyiunk érdekében történnek, nagy tisztelettel kérünk tehát mindenkit, hogy fogadják el és tartsák be! Tegyük biztonságossá együtt a rendezvényt!

A JELENTKEZÉS MENETE:

A jelentkezéshez a honlapon közzétett jelentkezési lap formulát kell kitölteni és visszaküldeni. *.rtf, *.doc vagy *.pdf formátumban elmentve, mellékletben csatolva.

A jelentkezési lap kitöltése a rendezvényen történő lovas vagy gyalogos hagyományőrzőként történő részvétel feltétele. A jelentkezés elfogadásáról (vagy elutasításáról) válasz e-mailben értesítjük a jelentkezőt. A személy és a ló számára a rendezvény ideje alatt ellátást csak elfogadott és visszaigazolt jelentkezés esetén tudunk biztosítani.

Tehát: Ezen a linken megnyitható Jelentkezési lap LOVAS letöltése. Majd a lap kitöltése – kitöltött lap mentése és visszaküldése a lent jelzett elektronikus levélcímünkre. /A letöltött jelentkezési lapba számítógéppel (szövegszerkesztővel, telefonnal, stb.) is be lehet írni az adatokat, majd az új adatokkal mentve visszaküldeni a [email protected] címre./

A rendezvényen lovas hagyományőrzőként résztvevőknek a ló és a lovas ellátását térítésmentesen (a házirendben részletezettek szerint) biztosítjuk.

Kérjük az alábbiak figyelmes elolvasását, tudomásulvételét és betartását!

Lovas házirend

A rendezvényen résztvevő lovasok és kísérőik tudomásul veszik, hogy az általuk esetlegesen okozott kárért a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint tartoznak felelősséggel!

Az idei Ősök Napja lovas regisztrációja már elérhető!

Jelentkezés és felvilágosítás:

Németh Szilvia

e-mail: [email protected]
Telefon: +36 70/606-95-64

Járfás Judit: +36 20 627 1736

kurultaj.hu


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »