Labradorit – a férfiasság és az átalakulás köve

Labradorit – a férfiasság és az átalakulás köve

Egy ránézésre is csodaszép, színjátszó kőről lesz szó, mely egyszerre növeli a fogékonyságunkat a spiritualitásra és védelmez a nemkívánatos energetikai hatásokkal, valamint a fekete mágiával szemben.

A labradorit lényegében olyan plagioklasz földpát, melynek kovasav-tartalma 55,5-49%. Elnevezését a Labrador-szigetről kapta, ahol a fáma szerint az első követ egy misszionárius 1770-ben megtalálta. A Labrador-szigetről való labradoritok színjátéka olyannyira gyönyörű, hogy esetenként drágakőnek számítanak. Azt a jelenséget hívják labrador-effektusnak (labradorizálásnak), midőn a kő fénye kékes színben kezd tündökölni. Mivel színei nem minden irányból látszanak, ezért olykor ökörszeme-kőnek is nevezik.

A labradorit könnyen beszerezhető és felismerhető kő. Színei változatosak. Alapvetően a szürkés-kék és feketés árnyalatok jellemzőek rá, de a fényben megmutatkoznak csillogó kék és sárga foltjai is.

A sárga labradoritról úgy tartják, hogy különleges tulajdonságai által még a társain is túltesz, ugyanis az emberi szellemre oly módon hat, hogy az képes legyen üzeneteket közvetíteni a magasabb világokból.

Legismertebb lelőhelyei: Finnország, Grönland, Kanada, Olaszország, Oroszország.

Hazánkban a Celldömölk közeli Sági-hegy bazaltjának üregeiben fordul elő a labradorit.

Színétől függően a napfonat, a szív és a harmadik szem csakrára hatnak a labradorit rezgései.

Az állatövi jegyek közül a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak jegy szülötteire hat leginkább.

Figyeljük meg, hogy milyen életterületeken segített eddig a labradorit a hagyomány és a tapasztalat szerint.

Hírdetés

Fizikai hatásai

az agy rendellenességeire hatcsillapítja a köszvény tüneteitenyhíti a menstruációs feszültségeterősíti az öngyógyító folyamatokatharmonizálja a hormonháztartástizomproblémákra is kiválójó a szemproblémákrareuma estén is beváltszabályozza az anyagcserétvérnyomáscsökkentő

Szellemi és lelki hatásai

csökkenti az előző életekből hozott negatív emlékeketegy valódi útitárs az új korszakbanerősíti a férfias jellegeterősíti az önbizalmatfejleszti a kreativitástfelszínre hozza az elnyomott emlékeketfokozza az állhatatosságotirigység ellen is alkalmazzáknöveli az érzékeken túli érzékeléstnyugtatja az elmétoldja a félelmeketoldja a stressztösszehangolja a fejet és a szívetsegít a dolgok mélyére hatolnisegít a testi és a lelki átalakulásban egyarántsegít lelki bánat eseténszétoszlatja az illúziókat

A labradoritot főként marokkőként vagy ékszerként (nyakékként, karkötőként, gyűrűként, tűbe vagy fülbevalóba foglalva) alkalmazhatjuk. Tisztítsuk rendszeresen, bár megjegyzem, hogy a labradorit sokszor képes az energiáival a többi követ is megtisztítani.

Jogi nyilatkozat: Cikkeinknek és bejegyzéseinknek nem áll szándékában orvosi tanáccsal szolgálni, diagnózist felállítani vagy gyógymódot javasolni. Az itt kifejezésre juttatott nézetek nem feltétlenül tükrözik a hírközlő médium álláspontját.

Akit jobban érdekel a téma, mindenképpen javaslom, hogy olvasson utána és tudjon meg többet róla.

Alkalmazása mindig csak saját felelősségre ajánlott. Használatáról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Nem árt, ha az orvos szakirányú természetgyógyász is!

 

Boldog napot!

The post Labradorit – a férfiasság és az átalakulás köve appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »