Közvetlen buszjárat indul Pozsonyból a Liszt Ferenc repülőtérre

POZSONY, BUDAPEST. A RegioJet busz- és vasúttársaság közvetlen napi buszjáratot indít Pozsony és a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között, a fapados légitársaságok utasainak igénye miatt – írta a TASR szlovák hírügynökség.

A buszok naponta indulnak majd a menetrend szerint reggel 3 óra 15 perckor Pozsonyból és a budapesti nemzetközi repülőtérre 6 óra 45 perckor érkeznek majd a reggeli repülőjáratok felszállása előtt. Budapestről vissza 10 óra 15 perckor indul buszjárat a szlovák fővárosba, ahová délután 2 óra 15 perckor érkezik meg.    

Marcela Hamříková, a RegioJet gazdasági igazgatója szerint amennyiben az új útvonal sikeres lesz, további járatokat indítanak a ferihegyi repülőtérre.    

"Reagálunk azon utasok gyakori észrevételeire, akik az utazásuk során takarékoskodni szeretnének, és ki akarják használni a Budapestre szállító, alacsony költségű fuvarozók járatainak sűrű hálózatát. Elsősorban a Pozsony környéki utasok nagy érdeklődésére számítunk. Ha ez a járat beválik, akkor az sem kizárt, hogy majd további járatokat is indítunk a budapesti reptérre" – mondta a TASR hírügynökségnek Hamříková.

A társaság már árusítja a menetjegyeket az új járatra, azok a forgalmazó weboldalán, továbbá a Regiojet és a Student Agency valamennyi elárusító helyén megvásárolhatók.

A TASR megjegyezte, hogy a RegioJet már üzemeltet közvetlen buszjáratot a szlovák és a magyar főváros között, az útvonalon napi öt alkalommal járnak buszok. Az év elején a vállalat elindított egy Pozsony-Bécs-Budapest járatot is.
 


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »