Kis híján kifogtak a DAC-on a garammentiek, de hazahozzuk a 3 pontot

Kis híján kifogtak a DAC-on a garammentiek, de hazahozzuk a 3 pontot

Bár sima győzelemre számítottunk, kis híján kifogott a DAC-on az FK Pohronie. Végül Friede lett a nap hőse a 92. percben lőtt góljával. 

A mérkőzésen láthattunk a DAC-ra mostanában egyáltalán nem jellemző védőhibát, majd a második játékrészben egy igazán pazar szabadrúgásgólt Andrija Balić-nak köszönhetően.

A garammentiek a 67. percben egyenlítettek, majd körmük szakadtáig védelmezték az előttük lebegő egy pontot. Talán már a legnagyobb DAC-szurkolók is temették a meccset, mikor a hosszabbításban Friede megszerezte a vezető gólt.

Hírdetés

A mérkőzésre általánosságban jellemző volt az agresszivitás és a sok szabálytalanság. A játékvezető még a hazai edzői stáb két asszisztensének is kiosztott egy sárga és egy piros lapot.

Játékvezetők: Ochotnický – Bednár, Jánošík Góllövők: 67. Mazan, ill. 48. Balić, 90+2. Friede

Sárga lap: 30. Chríbik, 54. Župa, 62. Pavlík, 69. Špiriak, 74. Jozef Pavlík (asszisztens), 85. Mazan, 90+2. Repiský, ill. 29. Schäfer, 30. Blackman, 68. Kružliak, 90+5. Jedlička Piros lap: 90+4. Tesák (asszisztens) DAC: Jedlička – Blackman, Müller, Kružliak, Davis (79. Fábry) – Friede, Schäfer, Kalmár (K) (46. Sharani) (78. Mendez), Balić – Divković (90+4. Malý), Ramirez Pohronie: Repiský – Bangala (72. Matić), Pavlík (K), Špiriak, Župa – Badolo, Chríbik, Weir, Blahút (82. Petrák) – Mazan (89. Pellegrini), Fadera (89. Abrahám)

Körkép.sk, dac1904.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »