Inzultálhatták a volt DAC-játékost, 85 percig tartott a meccs

Inzultálhatták a volt DAC-játékost, 85 percig tartott a meccs

Nyolcvanöt percig tartott csupán az imelyiek és a szentpéteriek összecsapása a nyugat-szlovákiai IV. labdarúgóliga délkeleti csoportjában. A vendégek öt perccel a meccs vége előtt, 5:3-as imelyi vezetésnél az öltözőbe vonultak, és nem voltak hajlandóak folytatni a játékot.

„Már az első félidőben kiengedte a kezéből a mérkőzést a játékvezető, és a szünet után sem torolt meg kellőképpen néhány durva, kíméletlen belemenést. A hajrában Paul Ntsogo Boya, az ellenfél játékosa állítólag leköpött egy nézőt, aki emiatt elégtételt akart venni a labdarúgón. Az eset közvetlen közelében állók szerint nem került sor bántalmazásra. A kispadról nézve nem lehetett megítélni a vitatott esetet. A szentpéteriek ezt követően a bírói figyelmeztetés ellenére sem folytatták a találkozót” – tájékoztatott Bombicz József imelyi csapatvezető.

Hírdetés

„A kameruni játékos az oldalvonal mentén bedobásra készült, amikor egy erősen illuminált állapotban lévő néző a kezében tartott kabátjával végigsuhintott Boyán, majd egy másik férfiú ököllel fejbe ütötte őt. Szinte valamennyi játékos azonnal a tett színhelyén termett, majd az öltözőbe távoztunk. Rövid tanácskozást követően úgy döntöttünk, hogy ilyen felforrósodott légkörben nincs értelme tovább küzdeni, veszélyeztetve láttuk labdarúgóink testi épségét” – vélekedett Bocska Attila szentpéteri klubtitkár és csapatvezető.

A történteknek természetesen a fegyelmi bizottság ülésén lesz folytatása.

Ábel Gábor


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »