Holtan találták a Prodigy énekesét

Holtan találták a Prodigy énekesét

Brit médiaértesülések szerint hétfőn meghalt a Prodigy énekese. A 49 éves Keith Flintet otthonában találták holtan a rendőrök hétfőn reggel.

Az essexi rendőrség szóvivője a The Sunnak elmondta, hétfőn reggel hívták őket egy Brook Hill-i címre, a telefonáló az ott lakó férfi egészsége miatt aggódott.

“Kimentünk és a 49 éves férfi halálát állapítottuk meg. Értesítettük a legközelebbi hozzátartozót. A halálesetnél gyanús körülmény nem volt. A dokumentumokat előkészítettük a törvényszéki orvosszakértő számára” – mondta a szóvivő.

Flint nevéhez fűzödik a zenekar két óriási slágere is a kilencvenes évekből, a Breathe és a Firestarter.

Hírdetés

A The Prodigy idén lépett volna fel tizenötödszörre Magyarországon, augusztusban a szegedi SZIN fesztiválon.

Több brit előadó is reagált a halálhírre. A The Chemical Brothersből Ed Simons azt írta, hogy nagyon szomorú, Flinttel mindig jó remekül szórakoztak vele, és hogy nagyon kedves volt hozzá ás Tomhoz, mikor először kezdtek el együtt fellépni. Nagy ember (volt).

Rou Reyno az Enter Shikariból bcsújában azt írta, hogy a The Prodigy volt az első olyan ismertebb csapat, aminek előzenekaraként játszottak, és hogy Keith volt az, aki egyszerűen eltörölte azt a feltevésemet, hogy a nagy sztárok arrogánsak és távolságtartóak”.

Euronews


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »