HÍREK EGYMÁS UTÁN

HÍREK EGYMÁS UTÁN

Ma délelőtt ez a „hír” árasztotta el a megfelelő felületeket:

„Az új-zélandi terrortámadást bosszulták meg a Srí Lanka-i merénylők”

És a forrás:

„A Srí Lanka-i védelmi miniszter helyettese kedden jelentette be, hogy a húsvétvasárnapi összehangolt merényleteket bosszúból követték el a christchurchi mecsetekben elkövetett március 15-i tömegmészárlásért.”

Nagyjából másfél óra múlva pedig ez volt az aktualitás:

„Az Iszlám Állam magára vállalta a Srí Lanka-i merényletsorozatot”

És a lényeg:

Hírdetés

 „Az Iszlám Állam terrorszervezet magára vállata a húsvétvasárnapi, Srí Lanka-i merényletsorozatot, amiben legalább 310 ember vesztette életét, köztük 45 gyerek. Az Independent a terrorszervezet propagandaügynökségeként működő Amaq-ot idézi, itt az Iszlám Állam azt közölte, hogy célpontjai a terrorszervezet területeit bombázó országok állampolgárai, illetve a katolikusok voltak.”

Várható volt, hogy a Srí Lankai iszonyatot előbb-utóbb egy lapra kell hozni az ausztrál ámokfutó iszonyatos tettével. Megtörtént. Aztán jött az ISIS, és magára vállalta a tömeggyilkosságot – Christchurch nélkül.

Ez így tökéletesen érthető.

Tegyük még hozzá, hogy Obama és Clintonné egyszerűen képtelenek voltak leírni, hogy Srí Lankán keresztényeket gyilkoltak halomra, ennek a két nyomorultnak szótárából kitöröltetett a keresztény szó. Tudják mit használnak helyette? Azt, hogy “Easter worshipper”, azaz “Húsvét-hívő”. Jó kis szó, mi? Ez körülbelül olyan, mintha mi a muszlimokra és a zsidókra azt mondanánk, hogy „disznó nem-evő”.

Eh, mindegy is.

Most már csak arra szeretnék emlékeztetni, hogy a christchurchi merénylet után a haladó média azonnal megtalálta az áldozatok hozzátartozóit, azonnal lett arca és neve a halottaknak, el tudtuk például olvasni, hogy az egyik áldozat bátyja elmondja: a kishúga aranyos, szelíd, „mindig mosolygó kislány” volt.

Ami nyilván így is van.

Csak az a különös, hogyha „Húsvét-hívőket” gyilkolnak halomra, akkor soha sincsenek arcok, nevek, hús-vér emberek, sorsok és történetek. Akkor csak „Húsvét-hívők vannak.

Srí Lankán többek között 49 gyermeket gyilkoltak meg ezek a kiirtandó állatok. És valamiért közülük egyik sem volt aranyos, szelíd, és egyik sem mosolygott mindig.

Hát ezt is kéretik észben tartani, nehogy feledésbe merüljön a végső elszámoláskor.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »