Féltékenységből autókat rongált egy 26 éves férfi

Féltékenységből autókat rongált egy 26 éves férfi

Féltékenységből autókat rongált egy 26 éves férfi

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. július 15-én, az éjjeli órákban tettek bejelentést arról, hogy a megyeszékhely belterületén, az Epreskert utcában egy férfi megrongált két gépkocsit.

Hírdetés

A Debreceni Rendőrkapitányság járőrei a helyszín közelében rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 26 éves helyi lakost, akit előállítottak a kapitányságra.  A nyomozók rongálás bűntett és rongálás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Kihallgatásakor elismerte a bűncselekmények elkövetését.      ?

Mint kiderült a férfi féltékenységből akart bosszút állni vetélytársa járművén, azonban eltévesztette azt, így először egy másik parkoló autót karcolt össze. Amikor rájött tévedésére, nem zavartatta magát és megrongálta volt barátnője jelenlegi párjának kocsiját is.

A debreceni rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az eljárás során keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »