Eurovízió: az ABBA ma is nyerne a Waterloo-val?

Eurovízió: az ABBA ma is nyerne a Waterloo-val?

Modernebb színpadi produkcióval és a holdjáró cipők elhagyásával az ABBA ma is képes lenne megnyerni az Eurovíziós Dalfesztivált a Waterloo című számmal – mondta pénteken Björn Ulvaeus, a legendás svéd popegyüttes egykori tagja.

A diszkókvartett az 1974-es dalfesztiválon utasított maga mögé mindenkit, és Ulvaeus szerint a Waterloo-ban minden meg van ahhoz, hogy 42 év elteltével is diadalmaskodjon a versenyen.

Mint mondta, természetesen nyoma sem lenne a színpadon holdjáró cipőknek vagy csillag alakú gitárnak. „Ha neveznénk idén, és olyan fiatalok lennénk, mint annak idején, és valaki csinálna egy igazán jó színpadi műsort, remek televíziós produkcióval, akkor igen, azt hiszem, lenne esélyünk nyerni” – vélte Ulvaeus. Íme az előadásuk az 1974-es döntőn:

A zenész emlékeztetett arra, hogy az évről évre mintegy 200 millió nézőt vonzó dalverseny a nyitottságról, a toleranciáról és a befogadásról szól. Az Eurovíziós Dalfesztivál döntője szombat este lesz a stockholmi Ericsson Globe arénában. Magyarország színeiben Freddie Pioneer című dala versenyez.

Freddie próbál Stockholmban pénteken, egy nappal a döntő előtt Fotó: Maja Suslin / MTI/EPA


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »