Életveszélyt okozó testi sértés Izményben

Életveszélyt okozó testi sértés Izményben

Életveszélyt okozó testi sértés Izményben

2019. szeptember 3-án, délután bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Izményben bántalmaztak egy személyt, aki eszméletlen állapotban van.

Hírdetés

Az egyenruhások nagy erőkkel a településre vonultak, ahol a helyszíni adatgyűjtés során megállapították, hogy a megvert személy egy 55 éves helyi férfi, aki a bántalmazás miatt súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az elsődleges intézkedések során kiderült, hogy a sértettet egy 22 éves váraljai férfi verte meg, akit rövid időn belül elfogtak és előállítottak.

Az elkövetőt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Kihallgatását követően őrizetbe vételéről határoztak, majd előterjesztést tettek a gyanúsított vonatkozásában a letartóztatás elrendelésének indítványozására, amelyet a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája elrendelt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »