Egy hónap után ismét beázott a Szent János Kórház szülészeti osztálya

Megismétlődött az, ami közel egy hónappal ezelőtt: újra beázott a Szent János Kórház szülészeti osztálya, írja a hvg.hu. A portál információi szerint a nagyobb műtétek elmaradnak, az intézmény szerint pedig elköltöztették az osztályt, a szülések és kisebb műtétek azonban rendben zajlanak.

A kórház kommunikációs osztálya megerősítette, hogy beázott a szülészet azon épülete, ahol családi szobákat alakítottak ki, és megkezdődött a tetőtér beépítése is.

Hírdetés

Sajnálatos módon az elmúlt hetekben azt tapasztaltuk, hogy a kivitelező a helyreállítási munkák során feladatait nem az elvárható gondossággal és intenzitással végzi. Korábbi esőzés miatt is keletkeztek károk, aminek helyreállítását az érintett cég azonnal megkezdte. A tegnapi nagy mennyiségű esőtől ismételten nagymértékű kár keletkezett, így megkezdtük a szükséges lépéseket és az ügyben jogi lépéseket fogunk tenni

– közölték.

Hozzátették továbbá, hogy a szülészeti osztály az első emeletre költözött, de a nőgyógyászati kisműtétek és szülések továbbra is rendben zajlanak, azt azonban nem közölték, hogy a nagyobb nőgyógyászai műtétek elmaradnának.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »