Békében is frontvonal, napi szinten tűzharcban! Bajtársunk ünnepi írása!

Tegnap küzdesz a munkával, ma a családi gondokkal, a rendszertelenség rendszerével, és persze önmagaddal. Mindenki papol békéről, igazságról, meg össznépi szeretetről…az egész álszent duma mögött közben ordít a valóság: Lényeg a profit, a hatalmi befolyás, a manipuláció, félelemkeltés, és a teljes irányíthatóság.Közben a térbitorló idegenek nyakat vágnak, elevenen égetnek, erőszakoskodnak…és befogadóikat gázolják halálra az össznépi profitszolgálat közben.
Két erő arat bőséggel: Az egyiket Mammonnak, a másikat Halálnak hívják.
Pedig a világ leghíresebb születésnapján mindezek ellenfelének személyes leszületésére emlékezünk!

Hírdetés

Mit is üzenne ma nekünk a leszületett Megváltás? Azt, amit itteni önjelölt “képviselői” mondanak?  Mi másképpen gondoljuk.
– Legyetek életrevalóak, ne túlképzett élettelenek! Törekedjetek az egyszerűségre, és elődeitek hősi életvitelére!
– Legyetek hűségesek szülőföldetekhez, mint a tavaszi béka, ki mindig ugyanahhoz a tóhoz tér vissza szaporodni minden évben! Őrizni nemzeti egyéniségetek lángját, és szülőföldetek épségét nem csak magatoknak fontos. Az Isteni Teremtés sokszínűségét őrzitek és dicsőítitek vele!
– Nem kell szeretnetek ellenségeiteket, de legalább ne ellenségeskedjetek! Fegyverrel állhattok bárhol, csak túlélők lehettek! De soha ne féljetek! Isten ellen való a félelem, ha támadás ér Titeket, mit vad hittel tesznek ellenetek…akkor Nektek is hinnetek kell a vad védekezés jogosságában!
– Ki életét adja a másikért, örök életet nyer! Legfőbb Krisztusi küldetés az önfeláldozás. Nem csak harcban és halálban. A mindennapok önfeláldozásai közös céljainkért mindannyiunk boldogulását és végül boldogságát okozza. 
– Mondjatok ellent a képmutatásnak, hazudozásnak, pártoskodásnak, és a profit hatalmának. Cion kígyója, a profit hamarosan szolgálói útján körbeéri Földeteket! Inkább kövessetek engem a kereszten, minthogy alkut kössetek!
– A gyűlölet nem válogat eszmékben és eszközeinek végrehajtóiban. Hiszen láthatjátok, a világotok mindkét oldalán árulók állnak! A földi hatalmasok áruló szálláscsinálóként tékozolják el elődeitek földjét… a másik oldal primitív gyűlölködőinek…kik képzelt Istenük hitét elárulva szembeállnak mindazzal mi Isteni:                                                      Az alkotó emberi szándékkal, Veletek, és Velem.
Ezen képzelt Jézusi üzenetekkel kívánunk minden valódi embernek és szeretteiknek Békés és boldog Karácsonyt!
 Kitartás! 
Bile!


Forrás:bhhdivision.blogspot.com
Tovább a cikkre »