Ma először indul útnak a Prešporáčik vonat hétvégi járata, a Račanská lokálka

Ma először indul útnak a Prešporáčik vonat hétvégi járata, a Račanská lokálka

Nyitókép: Bratislavský kraj/Facebook

Ma először indul útnak a Prešporáčik vonat új, hétvégi járata. Az ún. „Račanská lokálka“ a régi Récse (Rača) utcácskáin kívül a szőlőültetvényeket mellett is végig fog haladni, ezenkívül a helyi borászok legkedveltebb pincéinél is meg fog állni.

A szőlőskertek közti vonatozás július 4-én 15.00 órától nyitja meg a kapuit, méghozzá ingyenesen. A felszállás óránként lehetséges 15.00 órától 18.00 óráig a Német Művelődési Ház elől (Barónka 3.).

A vonaton este 20.00 óráig lehet utazni, a jegy pedig egész napra érvényes. A vonat az ún. hop-on hop-off, azaz az “ugorj fel, ugorj le” rendszer alapján fog működni.

Hírdetés

A szombati bevezető út után a Račanská lokálka július 10-től (péntek) szeptemberig minden pénteken 15.00 órától 20.00 óráig fog közlekedni. Július 6-tól, hétfőtől pedig már online is lehet helyjegyet foglalni a vonatra.

A Prešporáčik az alábbi útvonalon fog közlekedni:

1. Német Művelődési Ház 2. Genofond frankovky 3. Fixle Szőlőskert 4. Fongy, Šimnár, Tále szőlészet 5. A. Hlinka tér 6.  Pavel Chvostek borozója, Alstrova 7. Winzerhaus Hulanských 8. Szép út (Pekná cesta) 9. Šínweg kerti büfé 10. Erdészlak melletti térség 11. Német Művelődési Ház

Facebook/Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »