Ma Dobót és Hunyadit válasszuk az áruló Hegedűsök helyett !

Végveszélyben van Európa és hazánk, ezért hazafias kötelességünk a Hunyadi János és Dobó István szellemében cselekvő kormánypártok támogatása az egri áruló, Hegedűs útját járó, egymással már összeborult, szemkilövetőkből, bevándorláspártiakból és köpönyegforgatókból álló ellenzékkel szemben !

Nemzethű hazafiként kötelességünk megkadályozni a hazánkat, s minden európai nemzetállamot és őshonos európai népeket felszámolni akaró a Kalergi-Soros terv (https://goo.gl/ZyPA6W
) végrehajtását. Az Európai Unió, európai árulók által vezetett egyes kormányok (pl. német és svéd), Soros zsoldban álló nemzetközi szervezetek, hazai csatlós álciviljeik és álmagyar ellenzéki pártjai a Kalergi-Soros terv végrehajtásán ügyködnek tettesként vagy bűnsegédként.

Döbbenetes, hogy a Jobbik áruló vezetése miatt részesévé vált ennek a hegedűsi nemzetellenes ellenzéki koalíciónak: az általa fenntartott Iránytű Intézet kireszavazz.hu oldalán 27 választókerületben bevándorláspárti szocialista, gyurcsányista és lmps jelölt támogatására buzdít. (https://goo.gl/HQXYDJ
)

Veszprém megyében jobbikosok kampányolnak a ballibsi Kész Zoltán mellett: https://goo.gl/mijtLx

Vácott a DK és Együtt a Jobbik javára visszaléptette jelöltjeit: https://goo.gl/atfkEp

Hírdetés

Vona kiszemelt egyik koalíciós partnere, az olimpiagyilkos Momentum pedig a végtelenül magyarellenes és sorosista Guy Verhofstadt-tal kampányol: https://goo.gl/9bVyoS

Gyöngyösi Márton a Jobbik fő külügyére a “menekültek” befogadását szorgalmazza (https://goo.gl/VrNQdo
) és a kiegyezést az EU-val: ” Ez az álláspontom, ami nem egyezik a kormányával. A kormány szerint mindegy, honnan jössz, nem fogadhatunk be téged. Van egy kerítés, maradj távol és megvédem az országot tőlük.”

Hazánk jogos védelmi helyzetben van, ezért keményen és határozottan vissza kell verni az a káosszal fenyegető és hazai, s európai életterünket veszélyeztető bevándoroltatást és azzal járó önkényes élettérfoglalást.

Európa végvára most mi vagyunk, Hunyadiként és Dobóként kell ellenállnunk a hódításnak és visszavernünk a hazai álmagyar ellenzéki árulókat !

Emlékeztetőül ajánlom 2015 szeptemberében az illegális migránsok által megszállt Keleti pályaudvaron készült nemzeti jogvédő filmünket. Ez a katasztrofális állapottal járó bevándorlási válsághelyzet a kormánynak köszönhetően megszűnt a kerítés és határvédelem miatt. De ez napok alatt megváltozhat, ha a káoszellenzék többséget szerez és behódoltatja hazánkat az EU-nak, lebontja a kerítést, az elmúlt 8 év nemzeti eredményeit és szabad teret enged Soros magyarellenes tervének.


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »