A származásuk miatt terrorizálják a muszlim arab és néger osztálytársaik a német diákokat

A származásuk miatt terrorizálják a muszlim arab és néger osztálytársaik a német diákokat

Berlin idegen betolakodók által lakott negyedeiben folyamatosan zaklatják és gyakran meg is verik az arab gyerekek a német diáktársaikat, azért, mert ők nem muszlimok és disznóhúst esznek. A berlini tanárok aggodalmukat fejezik ki amiatt, hogy a harmadik világbeli kontinensfoglalók gyerekei az oktatási intézményekben terrorizálják a német diákokat – írja a Breitbart a Tagesspiegel című német lap információira hivatkozva.

A neve elhallgatását kérő, Schöneberg negyedbeli iskolába járó hetedikes fiú arról beszélt, hogy csupán azért verik meg őt a muszlim osztálytársai, mert német.

Hírdetés

Saját bevallása alapján a török és arab fiúk „kurváknak” nevezik azokat a lány diáktársaikat, akik szerintük nem öltözködnek megfelelően. A német fiúkat néha „kutyáknak” hívják. Ő már azon gondolkodik, hogy iskolát váltson.

A no-go zónaként ismert Neukölln egyik általános iskolájának az igazgatónője, Hildegard Greif-Gross, is hasonló problémákról beszélt. Szerinte már az agressziót szül a bevándorló hátterű, muszlim diákok körében, ha egy keresztény osztálytársuk sonkát hoz magával uzsonnára, mivel az disznóhúsból van.

A legrosszabb helyzetben azonban a zsidó származásúak vannak. Egy 14 éves zsidó diákját, aki a szüleivel Nagy-Britanniából költözött Berlinbe közvetlenül azután vertek meg muszlim osztálytársai, hogy kiderült róla a származása. Amíg a német oktatási rendszer nem foglalkozik ezzel a problémával, addig nem is lehet változásra számítani.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »