1300 migránst telepítettek Magyarországra? Egyenes választ várnak a népet átverő Orbántól

1300 migránst telepítettek Magyarországra? Egyenes választ várnak a népet átverő Orbántól

– Azt eddig is tudtuk, hogy Orbán a kötvénybizniszen keresztül beengedett az országba 20 ezer gazdag migránst, 2016 februárjában pedig aláírta a kvóták végrehajtásáról szóló tanácsi határozatot, ám a legdurvább rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy azt végre is hajtja és valóban 1300 bevándorlót telepít be az országba – jelentette ki sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik szóvivője.

A külgy helyettes államtitkára, Altusz Kristóf ezt a Times of Malta című lapnak ismerte el egy interjúban, hozzátéve: eltitkolták a lakosság elől a történteket, hogy védjék a migránsok biztonságát.

Jakab szerint amennyiben ez tényleg megtörtént, az az évszázad legnagyobb fideszes átverése, hiszen színház volt az “Állítsuk meg Brüsszelt!”-kampány, a népszavazás, a sorosozás és a konzultáció is.

Hírdetés

Ha így történt, Orbán Viktor átverte a nemzetet és becsapta a saját szavazóit is 

– mondta Jakab, majd hozzátette: ha tényleg létezik Soros-terv, akkor azt épp a Soros-ösztöndíjas Orbán hajtja végre.

A Jobbik követeli, hogy Orbán a nyilvánosság előtt adjon magyarázatot arra, ki ez az 1300 ember, hogy kerültek ide, honnan jöttek, miből élnek és hol vannak most. Amennyiben a miniszterelnök nem hajlandó nyíltan és egyenesen válaszolni, azzal elismeri, hogy a népet hátba támadva végrehajtotta a kvótát.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »