Schobert Norbert megfejtette a zsidók elhízásának a titkát: a DNS-szinten öröklődő holokauszt tehet róla

Schobert Norbert megfejtette a zsidók elhízásának a titkát: a DNS-szinten öröklődő holokauszt tehet róla

A Neokohn készített interjút a mostanában a büszke zsidó pózát felvevő állítólagos "fitneszguruval", aki hogy, hogy nem éppen a kóser termékek piacára szeretne betörni. Alább az érdekesebb részletek a nem lusta zsidókról, "Norbi" kóser véréről, a DNS-emlékezetről és a náci Hugo Bossról.

[…]

És akkor nem beszéltünk még akár Izraelről, nem beszéltünk akár az Egyesült Államokról. Tehát amit mi tudunk, a Norbi Update, az az, hogy a legszélesebb választékot biztosítjuk frissen sült péksüteményekből, cukrásztermékekből, street foodokból, szárazárukból, hűtött árukból, fagyasztott árukból, édességből, tésztából. Mindenünk van. Úgy, hogy mindez jó a cukorbetegnek, a fogyózóknak, elvileg mindenkinek, és ezt mi háromszoros klinikai vizsgálattal igazoltuk. Ez is egy nagyon fontos dolog. Van mögöttünk harminc év. Húsz éves maga az Update, de én ezt azért harminc éve tolom.

A zsidóságot egyébként különösen érinti az elhízás.

Valóban?

De nem, mert a zsidók zabálnának, vagy lusták volnának. Azért érinti a zsidóságot különösen az elhízás, mert van a szociológiában, a társadalmakban egy úgynevezett anómia elmélet. Az anómia egy társadalmi törést jelent általában. A holokauszt egy brutális társadalmi törést okozott a zsidóságnál. Milliók haltak halált, éhen is. Képzeljük el, hogy a túlélőkben ennek genetikai kódja öröklődik. Egy kísérlet szerint, ha mindig átengedtek labirintuson egereket, és az egerek bizonyos irányba mentek, akkor ott mérges gázba mennek, de ha egy másik irányba, úgy elemózsiát kaptak. Bizonyított, hogy a túlélő egerek utódai nem mentek többet a mérgesgáz irányába.

Ez azt jelenti, hogy genetikai szinten DNS-szinten van emlékezet. Társadalmi szintű óriási éhezés és szenvedés, ami érte a zsidóságot, amiatt hajlamos felhalmozni.

Felhalmoznánk?

Arra akarok kilyukadni, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak egyrészt módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék, kettő pedig sokkal inkább esznek boldogan, mert van mit. Tehát ez a kettő együtt ahhoz vezet, hogy ma a zsidóságot súlyosan érintik a szív- és érrendszeri-, a rákbetegség, a koleszterin betegség, a túlsúly, a diabétesz, és ennek az összes válfaja.

Vannak zsidó felmenői?

Apai ágról. Tehát vallásilag nem vagyok zsidó, de a vérem az.

Édesapja tehát zsidó volt?

Édesapám holokauszt-túlélő zsidó ember volt. Már meghalt. Bauer Sándornak hívták, az ő anyja meg Feuerstein Sára volt. Az én nagyanyám Bergen-Belsenben halt meg a koncentrációs táborban. Apai nagyapámat pedig a tököli Nyilasház előtt lőtték le apámmal együtt, csak apám túlélte.

Ha édesapja Bauer, hogy lett Schobert?

Úgy, hogy anyám teherbe esett tőle, de nem akarta, hogy elváljanak. Kilenc évig volt anyámmal együtt, de nem házasodtak össze, és anyám nem akarta, hogy elváljanak.

Tehát az édesanyja Schobert?

Anyám Horvát, pontosabban Horowitz.

Az is zsidó név, nem?

Valami zsidó vér ott is van, talán apai ágon. Anyám tulajdonképpen később, egy lakás miatt férjhez ment a nevelőapjához, hogy ne lakoltassanak ki minket a nagyanyám halála után. Persze csak papíron.

Hírdetés

Elnézést, lehet, hogy nem tudtam követni. Ki ment hozzá a nevelőapjához?

Anyám. Anyám, az anyjának a második férjéhez, egy orvoshoz hozzáment papíron, hogy megörököljük a lakást. Mert kommunista rendszert írtunk, és nem voltunk jogosultak a lakásra. És amikor tudtuk, hogy az öreg meg fog halni, ő mondta, hogy akkor papíron össze kellene házasodni. Azután mi ott maradtunk, sőt engem is a nevére vett, hogy ne legyek jogcím nélkül egy lakásban.

Gondolkozott valaha, hogy visszavegye a nevét?

Eszemben sincs. Szeretem a nevem. Amúgy tökmindegy, hogy hogy hívják egyébként az embert. Szerintem.

[…]

Ha jól tudom, hogy bizonyos Norbi termékek lehet, hogy kóser minősítést kapnak.

Valóban elkezdtünk erről tárgyalni.

Mi történt ezzel a projekttel?

Nem tudom, hogy a kollégák hol tartanak vele, én szeretném, ha ez megvalósulna, szeretnék kóser termékekkel jelentkezni a piacon. Már csak azért is, mert egyébként ilyen lowcarb, meg keto szinten én nem is láttam-hallottam a világon kóser a termékekről. Úgyhogy szeretnék az első lenni.

Piaci rés?

Exportra is volna lehetőség, mert Magyarországon nem érnénk el nagy sikert a kóser termékekkel, egyszerűen azért, mert Magyarországon nagy az antiszemitizmus. Marha egyszerű.

Márpedig én szeretnék a nevében, meg dizájnjában is kóser terméket csinálni.

Feltétlenül szükséges, hogy a kóser mivolta hangsúlyos legyen?

Én hangsúlyoznám. Mert a magyar nyelvben is használják, ott is mondják, hogy ez kóser vagy nem-kóser.

A „kóser”, mint a bizalom jele?

Igen. Szerintem ezen az úton tovább fogok menni. Rá is fogok kérdezni a kollégáknál, hogy mi van ezzel a projekttel. Persze a termékben van némi szénhidrát, de sokkal kevesebb, és magas a zsírtartalma, és persze finom. Meg a fehérje is magas benne. Egy ilyen igazi békebeli íz. Tehát én, ha kósert adok, ami nem hizlal, akkor az legyen nagyon finom.

Mert általában a kóser dolgok, azok finomak.

Miért fontos ez önnek?

Én nem vagyok vallásos zsidó, de nem tagadom meg a saját vérem. Mondok egy példát. Fotóztam egy címlapot, most pont a Diéta és Fitness Magazin, Magyarország piacvezető fitnesz magazinja. 25 éve vagyok a médiában totális bombaerővel, most pedig megismételtük a 25 évvel ezelőtti címlapot.

Izgalmasan hangzik.

A stylist hozott Boss ruhákat. Én nem vettem föl, mert a Hugo Boss a náci Németországnak gyártott katonaruhákat. A Gestapónak tervezte az egyenruháját. Abból építette fel magát a Boss, hogy a Gestapót öltöztette.

Ebből volt nagy balhé, de a család bocsánatot kért, és jóvátételt fizetett. Vajon van különbség a Mercedes, a Krupp, a Siemens és más termékek közt, melyek mind gyártottak a náci Németországnak?

Azt gondolom, hogy a Mercedes nem attól lett nagy márka, hogy a náci táborra épített. Nem a nácizmusra épült.

De például a Volkswagen igen. Azt konkrétan Hitler javaslatára alapították.

Nem is lát engem senki Volkswagennel. Hugo Bosst sem viselek, mert a nácizmusból építette föl magát. És hogyha a Volkswagent Hitler alapította, biztos, hogy nem fogok Volkswagen-t venni.

Úgy tűnik, Schobert kifogyott a kövérpukkasztó kijelentésekből – ő is előállt azzal, hogy "a nácik megölték a nagyszüleit"

Most már tényleg meg lehetnek számlálva Norbi napjai: az auschwitzi diétával nem csak a kövéreket akasztotta ki


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »